120-130 je otprilike njegov realan napredak za 12T. Ako bude i dalje imao dobre partije onda i vredi, ali ko zna možda bi na transfer listi bolje prošao i uzeo nekog mladog sa 5*.
120-130 je otprilike njegov realan napredak za 12T. Ako bude i dalje imao dobre partije onda i vredi, ali ko zna možda bi na transfer listi bolje prošao i uzeo nekog mladog sa 5*.
danas je posle odigrane utakmice imao napredak 250 i dobio 3 skila
Nova pojacanja.
![]()
![]()
MrMax, Vladislave, te postove gledajte da stavljate u ovu temu : http://forum.topeleven.com/top-eleve...transferi.html jer ipak ova tema sluzi za prodavanje i kupovanje igraca izmedju sebe..
ko ima da proda dc/dmc, 18-19 godina,164 kvalitete, da bude 112-113 mil,,,trebaju mi 2 takva!,a inace sam 29 nivo..pa svi koji zele nek mi se jave na e-mail:ajdin_kesedzic@hotmail.com ocekujem vas![]()
169 je najmanje što imam![]()
Potrebni prijatelji sa 9, 10 i 11 nivoa radi kupovine igraca! Vase igrace koji su za vas slabi ja bih kupio uz adekvatnu nadoknadu! Naravno za pocetak moramo biti na istom serveru! Javite se!
Prodajem tri igraca po najnizoj cjeni na ponudi:GK Iskandrov 147 20 godina,AMC AMR Adrous 153 32 godine,ML Thapa 140 20godina,MC Moreira 152 24 godine..Imam ih jos slobododno mi mozete dat ponude za rezervne igrace,a za ove iz prvih 11 se mozemo nekako dogovorit.Zbog krize u klubu ih prodajem.Ja sam LVL 28 na igri Real Madrid mi je klub.Ime Robert Trbovic