2Likes
-
Grand Master
-
Rookie
Originally Posted by
PricopGeorgeCătălin
Bafta in continuare :P
Multumesc! La fel si tie!
Va spuneam ieri ca astept o victorie in meciul din campionat dupa ce pierdusem cu 1-0 in prima mansa a cupei, insa tot ieri va spuneam ca urma sa intalnim o echipa artagoasa si imprevizibila, o echipa de mijlocul clasamentului care trece usor de la o victorie la o infrangere sau la un egal cu adversari puternici sau nu. Ei bine, din pacate au reusit sa ne incurce si pe noi, ba chiar erau sa ne fure toate cele 3 puncte si sa ne aduca prima infrangere pe teren propriu in acest sezon. Am dominat la cateva capitole partida dar golul egalizator a venit abia in min 88', prin reusita lui Cadariu, asta dupa ce ei au condus la pauza dupa ce au deschis scorul dupa o lovitura libera in min 37'.
Astazi (25.11) am avut o deplasare dificila la cealalta echipa romaneasca din Campionat. O echipa care pana la meciul cu noi in ultimele 4 meciuri aveau 2 egaluri si 2 victorii. Singura data cand pierdusera pe teren propriu a fost in etp a 2 a in fata liderului la zi.
Nu ma asteptam la un scor fluviu, mai ales dupa ce scorul arata 2-0 pentru gazde inca din min 23'. A fost 2-1 la pauza dupa ce Stanciu a redus din diferenta in min 32'. Ce a urmat dupa pauza a fost fantastic pentru noi. Daca gazdele reusisera in primele 20 minute ale partidei sa ne inscrie doua goluri, noi in 20 de minute in al 2 lea mitan am reusit 4 goluri. Desi la urma urmei e ca si cum as fi castigat cu 0-3, din punct de vedere al golaverajului, ma bucur ca dupa doua meciuri frustrante, acea infrangere din cupa (1-0) si acel egal (1-1) chinuit pe teren propriu, a urmat aceasta dezlantuire. Acest rezultat este un motiv in plus sa cred ca maine vom obtine un rezultat pozitiv, un rezultat care sa ne permita accederea in urmatorul tur al Cupei.
Meciurile de maine:
Adversarul de maine din Campionat este unul cam de aceeasi valoare cu noi, sper ca nu ne vom speria asa cum s-a intamplat cand am intalnit echipa EKALI BC si abia am scos un egal (tot acasa: 2-2). Vreau de la echipa ca maine sa isi faca suporterii foarte fericiti si sa obtinem calificarea in cupa si o victorie importanta in campionat.
Adversarul din campionat:
C'ya!
-
Rookie
-
Rookie
Meciul de az 28.11.2013
Cel mai probabil tactica adversarulu va fi urmatoarea:
In acest sezon am observat ca 4-2-3-1 folosit de mine e vulnerabil in fata unor tactici cu multi mijlocasi si ma gandesc ca la meciul de azi sa folosesc un 4-4-2 sau 3-5-2 pentru ca avem mare nevoie de toate cele 3 pct.
-
Rookie
-
Rookie
-
Grand Master
Frumos echipament
-
Rookie
Originally Posted by
PricopGeorgeCătălin
Frumos echipament
Multumesc!
Dupa 3 calde au venit doua reci. "Fluturasul" 3-2-2-2-1 nu a facut fata unor schimbari ale adversarilor si cand spun schimbari ma refer nu doar la tactici ci chiar la ora de disputare a meciului. Nu e greu sa iti studiezi un pic adversarul, dar cand acesta are mai mult timp decat tine exact inaintea inceperii meciului si iti schimba tactica pentru a o contracara pe a ta sau iti schimba ora meciului, deja in situatii in care echipele sunt de valori apropiate aceste lucruri conteaza, asta vazandu-se in ultimele doua meciuri pierdute de CFPI:
In urma acestor doua rezultate am cazut de pe 4 pana pe 8, ce-i drept diferenta dintre noi si locul 3 este de doar o victorie (3pct). Este un sezon echilibrat cu multe surprize, echipe care-si revin surprinzator si incurca pe multi, dar si echipe (precum a noastra) care fac pasi gresiti cand nu te astepti.
Iata cum arata clasamentul inaintea etapei de astazi:
Meciul de astazi este impotriva formatiei de pe locul 2, o echipa care a pierdut doar de doua ori in acest sezon in campionat, insa a facut si multe egaluri, unul chiar impotriva noastra in tur, scor 2-2.
Vreau si sper ca la finele sezonului sa fim in primele 4 echipe pentru ca imi doresc o evolutie in UCL pt acesti baieti.
-
Rookie
-
Rookie
Ultimele doua rezultate din cele 4 etape ramase:
Din pacate desi am dominat meciul din deplasare, am pierdut surprinzator.
Desi astazi am facut scor cu echipa codasa, in urma rezultatelor din aceasta etapa ne-am luat adio de la titlu INSA ne luptam pentru un loc de UCL.
Clasamentul inaintea ultimelor doua etape:
Cu putina sansa putem termina pe 3,dar trebuie sa castigam neaparat cele 2 meciuri iar adversarul de pe locul 3 sa piarda ambele meciuri pe care le mai are de jucat.