394Likes
-
Oι τρολιές είναι δυστυχέστατα , παραπάνω από συχνές .Πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να μας τη σπάει λιγότερο .Δεν υπάρχει άλλος τρόπος .Αυτό που λες φίλε nichio ,ειναι συχνό και σε μένα , όπως υποθέτω και σε πολλούς άλλους .Σιγουρα παίζουν ρόλο πράγματα που μόνο η nordeus τα ξέρει .Αποφασίζει σε πρωτάθλημα που πας να ξεφύγεις να στη χαλάσει ? να το κανει έτσι πιο ενδιαφέρον και για τους άλλους ? Υποθέσεις κάνω γιατί τα ζω κι εγώ .
Επαιζα ημιτελικό κυπέλλου σήμερα και από τον πρώτο αγώνα την ψυλλιάστηκα ότι μου την έχει στημένη .Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα πλήρως .Είναι ανώφελο να παραθέσω λεπτομέρειες του αγώνα και στοιχεία .Ειχα κατοχή , σουτ , ευκαιρίες ,τα πάντα ...ημουν παρών ....και αποκλειστηκα .
Είναι επίσης βέβαιο ότι την κάνει και στους άλλους .Επαιζα προημιτελικό ch.league με πολύ ισχυρότερο αντίπαλο από μενα , +1 λεβελ μαλιστα . Εχω χάσει τον πρωτο αγώνα 2-0 , και από λάθη δικά μου πιθανά .Στο2ο ματς τα έπαιξα όλα για όλα με το στήσιμο ,αλλά μεχρι εκει . Δεν ημουν παρών στο παιχνιδι , ο αντιπαλος ήταν , το ματς ξημερώματα .Και βλεπω το πρωί 2-4 !! με τον τύπο μέσα .Ακόμα θα τρέμει απο τα νευρα του.Γι αυτό σου λέω , δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι το έχει στημενο το παιχνίδι .Είναι σεζόν που πάει λογικά και σεζόν που προσπαθει να μου διαλυσει το νευρικο σύστημα . Εχω καταφέρει πια να το βλέπω αποστασιοπιημένα ...