840Likes
-
Με τον συγκεκριμένο αντίπαλο δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Έχει την ομάδα του στο 85%. Πριν από μένα απέκλεισε άλλη μια πιο δυνατή από αυτόν ομάδα.
Οπότε είτε είναι ο διάδοχος του Μουρίνιο είτε έχει απίστευτη τύχη.
Αυτο που λες ενε μερει ισχυει. Εγω ειμαι το παραδειγμα της ομαδας που λες με την 2η ομαδα μου. Η συγκεκριμενη ομαδα για να καταλαβεις δεν παιρνει αυτον τον μηνα καθολου πρασινα γιατι οπως τα εχει κανει η nordeus φοβαμαι μην δεν δινει καθολου πρασινα μετα στους Μαχητες (πρωτη ομαδα) το εχω παθει αυριανη μερα να παρω μολις 13 που ειδικα φετος ειμαι κοντα στο νταμπλ. Ας γυρισω ομως στην δευτερη μου ομαδα την condor που εχει 89,8 μεσο ορο δεν πολυασχολουμαι 7η θεση στο πρωταθλημα 10 λεβελ αλλα καταφερε και πηγε στους 4 κυπελλου παιρνοντας ομαδες καλυτερες απο μενα με πολλους 1ους και στους 4 αποκλειστηκε στο 88 απο μια ομαδαρα που ειχε κανει το τρεμπλ. Και εχει και αλλο σημερα περασα στους 4 του Νιβεα εναν 1ο στο πρωταθλημα του αρα 3 επιτυχιες για μια ομαδα με 89,8. Και το παραξενο ειναι οτι εχω εναν 80αρη που ειναι καλυτερος απο τους αλλους που μπορει να ειναι 5αστερη ή εξαστερη. Λαβρακι μεγαλο αλλα ειναι πλεον στα τελευταια του . Εγω καταφερα με τυχη αλλα και με ικανοτητα απο την βοηθεια του forum που βοηθαει αρκετα μια μετρια ομαδα να ειναι αξιολογος αντιπαλος για τους παντες. Αυτο πρεπει να κανει και αυτος εκτος αν απλα ειναι κωλοφαρδος και του ετυχε.
Last edited by Jimbesi; 04-22-2017 at 10:26 PM.