Tips – συνέχεια
Κάποιες φορές έβαζα εξτρά ειδική ικανότητα σε νέους γρήγορους παίκτες, με την λογική ότι έστω και αν δεν μου έβγαινε χρήσιμη αυτή η ικανότητα, τουλάχιστον θα πουλούσα εύκολα τον παίκτη μου και σε καλή τιμή.
Τώρα πλέον αφού αγοράζει τον παίκτη μου bot ομάδα, δεν υπάρχει λόγος για αυτό, εκτός αν το κυνηγήσω μέσω διαπραγμάτευσης.
Οπότε να είστε προσεκτικοί με αυτό.
Θα πρότεινα δηλ. να επενδύσετε πράσινα μόνο σε χρήσιμες ικανότητες όπως «κεφαλιές» ή «τείχος» που τα βλέπουμε να δουλεύουν συχνά, ή κανέναν ειδικό στα φάουλ ή στα κόρνερ.
Αντί να βάζετε ικανότητες όπως σπεσιαλίστας στα πέναλτυ, ένας προς έναν, κρυφός κυνηγός, πλαίυ-μέηκερ ή ντριμπλέρ, επενδύστε τα σε ποιότητα.
Μην ξεχνάτε ότι ανεβάζοντας την ποιότητα, ανεβαίνει και η αξία του παίκτη (τουλάχιστον στα μικρο-μεσαία επίπεδα).
Και τα χρήματα πλέον είναι πολύτιμα.
«Όλοι οι παίκτες είναι από bot ομάδες, άρα δεν έχουν στατιστικά, άρα δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν είναι καλοί παίκτες.»
Χμμ, αυτό κρύβει και έναν μύθο.
Υπάρχουν άραγε «καλοί» παίκτες ?
Δεν ξέρω.
Πολλές φορές πούλησα παίκτες μου με καλά στατιστικά οι οποίοι δεν έπαιζαν καλά στις επόμενες ομάδες.
Επίσης κάποιες φορές πήρα παίκτες με κακά στατιστικά αλλά έδεσαν και έπαιξαν καλά στις ομάδες μου.
Επίσης κάποιες φορές, ξεκίνησα την σεζόν χτίζοντας την ομάδα από την αρχή με αρκετούς νέους γρήγορους παίκτες.
Αφού έκανα δυναμικές προπονήσεις και τους ανέβασα ποιότητες, μετά μερικές ημέρες έστρωσε η ομάδα και πετούσε.
Είναι περισσότερο θέμα χημείας, αύξησης ποιότητας της ομάδας και σωστό μανατζαρίσμα/κοουτσάρισμα.
Αφού όλοι οι παίκτες στη αγορά είναι πια nordgen, τότε είναι πολύ πιθανόν οι νέοι και ακριβοί να είναι και γρήγοροι (αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο, αλλά δοκιμάστε ).