Φίλε Alex13, καταρχήν μην απελπίζεσαι! Το παιχνίδι θέλει υπομονή και σιγά σιγά με κόπο και εμπειρίες χτίζονται πραγματάκια! Πάρε μια ανάσα λοιπόν και ξεκίνα διαβάζεις αρχικά τους οδηγούς που σου έδωσε ο nikolgiorgos. Στη συνέχεια δώσε μας κάποιες φωτογραφίες από την ομάδα σου, κάποια στατιστικά και γενικά την στρατηγική που ακολουθείς πριν και κατά την διάρκεια του κάθε ματς. Ωστόσο πάρε μερικές αρχικές γενικές συνοπτικές ιδέες:

1) Γενικά η διαχείριση του επιπέδου της ομάδας σου κατά την αρχή της κάθε σεζόν και ειδικά κατά το τελείωμα της σεζόν είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ όσων αφορά το θέμα των κληρώσεων σε πρωτάθλημα - ευρώπη - κύπελλο. Είναι ένα θέμα που άμα το λύσουμε, θα σου δώσει ευκολότερους αντιπάλους.

2) Χτίσιμο ενός στάνταρ μεθοδικού συστήματος για την ομάδα σου, το οποίο όμως θα προσαρμόζεται αναλόγως τον αντίπαλο κάθε φορά. Το ίδιο ισχύει και για τις τακτικές.

3) Προπονήσεις. Ποιες ασκήσεις, πόσο κλπ. Πολύ βασικό να είναι κάθε μέρα όλα στο 8% τουλάχιστον (αν όχι στο 10%). Αυτό όμως για να είναι εφικτό μας δημιουργεί μια άλλη ανάγκη! Βάθος στο ρόστερ!

4) Βάθος στο ρόστερ. Μπορείς να έχεις συνολικά 28 παίκτες. Καλό είναι να έχεις 26-27, να αφήνεις δηλαδή χώρο για ανάγκη (παίκτες από ακαδημίες κλπ). Θέλεις 11 ενδεκαδάτους, 4-5 αναπληρωματικούς που να μπορούν σε εύκολα ματς να ξεκουράζουν κάποιους βασικούς, και όλοι οι υπόλοιποι για να κάνουν 2 βασικότατα πράγματα: τις προπονήσεις και να σου κατεβάζουν το γενικό επίπεδο της ομάδας. Δεν σε νοιάζει να είναι 6*, αλλά όσο το δυνατόν μικρότεροι! Το καλύτερο? Να είναι 1* !! Γιατί αυτό? Για να διαχειριστούμε το πρόβλημα 1, που ανέφερα πρώτο!

Μετά έρχονται τα υπόλοιπα, αλλά θα ξαναμιλήσουμε μόλις ανεβάσεις τα στοιχεία της ομάδας σου! Stay cool !!