να ευχαριστήσω και σένα φιλε μου για τον χρονο σου.
την διαχείριση όσων αφορά την αρχή της σεζόν για να μπω με εύκολες ομάδες δεν την ξερω καθολου.
επίσης το σύστημα δεν το προσαρμόζω ανάλογα με τον αντίπαλο καθως οπως λεω και απο πάνω δεν εχω αρκετές αλλαγές και καταλαβαίνω οτι ειναι λάθος αυτο. ειμαι λοιπον πρόθυμος να σας ακούσω και να κανω τις ανάλογες προσαρμογές.
κάθε μερα κανω τις προπονήσεις. κάθε μερα εχω 8%. όσον αφορά το ποιες ασκήσεις χρησιμοποιώ...οταν πρεπει να κανω 2 προπονήσεις χωρίζω σε μια προπόνηση απο το κέντρο και κατω και μια απο το κέντρο και πάνω (δηλαδή στην 1η απο το gk μεχρι το dmc και στην 2η απο το mc μεχρι το st). οταν χρειαζεται να κανω 4 προπονήσεις κανω τις πρώτες 2 οπως παραπάνω και τις άλλες 2 με όλους τους παίκτες με μικτές ασκήσεις. γενικά κανω όλες τις ασκήσεις αλλα να πω την αλήθεια απο της ασκήσεις της φυσικής κατάστασης χρησιμοποιώ το ζεσταμα στο 90%. λογικά πρεπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ και τις υπόλοιπες με πιο μεγάλη συχνότητα. οπως εχω πει και πιο πάνω αλλαγές εχω ελάχιστες. 3-6 συνήθως.
ανεβάζω και μια εικόνα απο το σύστημα μου και τις οδηγίες μου
Βοηθεια για περισσότερα τρόπαια (ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ)-48310828-8489-4a74-9168-5c5308cb39b7.jpg

οτιδήποτε αλλο χρειαζεται να ανεβάσω μου το λέτε.

και πάλι ευχαριστω!!!