Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
Like Tree18Likes

Thread: Βελτίωση διαπραγματεύσεων

  1. #11
    Rookie Michael Doubakis's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    125
    Να θυμίσω λίγο εδώ ότι και η Nordeus θέλει να βγάλει λεφτά... που έρχονται από τα τόκεν, οπότε μην περιμένουμε θαύματα. Δεν νομίζω να θέλουν να μας δώσουν τη δυνατότητα του chat πάνω στη διαπραγμάτευση που μπορεί να μας κάνει να χαλάσουμε λιγότερα τόκεν.

    Κατά τα λοιπά...
    1) Δυνατότητα να μπορούμε να δούμε την ομάδα του παίκτη για να μπορούμε να κρίνουμε αν μπορούμε να τον πάρουμε (η τι πρέπει να δώσουμε για να τον πάρουμε)
    2) Δυνατότητα να μπορούμε να βάλουμε παίκτη στη διαπραγμάτευση με αρχική τιμή, και ίσως μια τιμή "άμεσης αγοράς" (δηλ. αρχική 3 τόκεν και 8 εκ. τιμή άμεσης αγοράς 6 τόκεν και 11εκ. Δηλαδή κάποιος κάνει την προσφορά του και περιμένει, η δίνει άμεσα την δεύτερη τιμή και παίρνει τον παίκτη)
    3) Το chat (μεταξύ φίλων τουλάχιστον) είναι πολύ καλή ιδέα και θα βοηθήσει στο ζωντάνεμα του παιχνιδιού (και στο να "κολλήσουν" πιο πολύ οι παίκτες)
    4) Ίσως το 12ωρο είναι λίγο... 18 ώρες είναι πιο "σίγουρες" για να ακυρώσεις προσφορά...
    Αυτά για τώρα αν θυμηθώ κάτι άλλο επανέρχομαι.

  2. #12
    VIP Nick Lizas's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1,375
    1) Δυνατότητα να μπορούμε να δούμε την ομάδα του παίκτη για να μπορούμε να κρίνουμε αν μπορούμε να τον πάρουμε (η τι πρέπει να δώσουμε για να τον πάρουμε)
    2)Να μπορουμε να δανειστουμε παικτες απο αλλους φιλους οπως γινεται σε ολα τα πρωταθληματα
    3Να μπορουμε μετα το τελος του δανεισμου να διαπραγματευτουμαι τον παικτη να τον αγορασουμε
    εαν συμφωνει και ο αλλος μανατζερ
    4)Να ενεργοποιειθει το chat
    5)Να μπορω οταν πουλαω ενα παικτη να βαζω ορο στην αλλη ομαδα τιμη μεταπωλησης

  3. #13
    Rookie crisgr's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    148
    Quote Originally Posted by cmasaoutis View Post
    Θα βάλω τη δική μου λίστα πρώτα. Να βάλουν και οι υπόλοιποι τη δική τους. Τα κοινά σημεία να μπαίνουν στη λίστα που θα κατατεθεί τα υπολοιπα θα συζητωνται προτείνω.
    Λοιπόν 1. Σ αυτό νομίζω θα συμφωνήσουν όλοι ότι πρέπει να γίνει άμεσα. Πρόσβαση σε όλες τις πληροφοριες της αντίπαλης ομάδας.
    2. Συμφωνώ με τις 12 ώρες ως όριο μετα την παρέλευση των οποίων θα μπορούμε να πάρουμε πίσω την προσφορά μας σε περίπτωση μη ανταπόκρισης καθώς 12 καλύπτουν σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη μέρος της καθημερινότητας μας ξυπνιοι εφόσον βέβαια ο παίκτης παίζει το παιχνίδι.
    3. Μείωση της μεσιτειας ήτοι νταβατζιλικι της νορντεους στο μισό. Δηλαδή να φύγει το σύστημα της έναρξης από 5 έως 10 τόκεν και να περιοριστεί στο μισό. Δηλαδή από 1 τόκεν για τους γερους έως 5 για τους πολύ καλούς νέους.
    4. Το τσάτ είναι ένα σημαντικό θέμα προς συζήτηση. Εφόσον θα έχει πραγματοποιηθεί το 1. Θα πρέπει να μπορούμε να δούμε αν ο άλλος είναι ονλινε και να μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του ή να του αφήσουμε και πμ για την τιμή του παίκτη πριν κάνουμε την προσφορά. Αυτό σε μια δεύτερη φάση θα μπορούσε να επεκταθεί σε όλες τις ομάδες του σερβερ όπως και σε άλλους σερβερ. Αυτή η πρόταση θα μπορούσε να έρθει σε συνδυασμό με την ιδέα για ανταλλαγές παικτών που συγχωρέστε με αν ισχύουν και δε το ξέρω πάντως δεν μπορώ σαν αγοραστής να προτείνω ανταλλαγή σε συνδυασμό με χρήματα και τόκεν ή μη.

    Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Πολύ ωραία, έξυπνα και σωστά πράγματα πιστεύω ότι γράφτηκαν ήδη!
    Για τα παραπάνω:

    (1) Ακούγεται πολύ λογικό! Ένας 5στερος για μένα, μπορεί να είναι 7στερος για τον μάνατζερ που τον έχει. Λογικό να πάει στράφι οποιαδήποτε προσφορά!
    (2) Αν όχι 12, έστω 16 ή 18 είναι αρκετές. Μπορεί να γίνει και κάτι άλλο! Αυτός που κάνει την προσφορά να βάλει όριο απάντησης, που να ξεκινάει πχ από τις 12 ώρες και να λήγει στις 24. Οπότε, αν δεν έχει απαντήσει ο άλλος με κάποιο τρόπο (πχ αν δίνουμε 3Τ και ζητήσει 6Τ έχει απαντήσει) εντός του ελάχιστου ορίου, να μπορούμε να ακυρώσουμε την προσφορά!
    (3) Μου μοιάζει αρκετά δύσκολο να το μειώσουν αυτό! Ίσως η βοήθειά του να είναι να υλοποιήσουν τα άλλα, εκτός από αυτό. Θα μπορούσαν να μειώσουν ελαφρώς την αρχική μεσιτεία, π.χ. από 10 η μέγιστη να πάει στο 8 και έπειτα να δίνεις 1Τ στη Nordeus για κάθε 2Τ στον παίκτη, π.χ. Π 0 Ν 0, Π 1-2 Ν 1, Π 3-4 Ν 2, κλπ.
    (4) Υπάρχει δυνατότητα συζήτησης στις ομοσπονδίες, θα μπορούσε να γίνει και με τον μάνατζερ του παίκτη και όσους μάνατζερ κάνουν προσφορά σε αυτόν.

    Προσθέτω φυσικά και αυτά που είχα πει αρχικά, πχ να μην επιτρέπεις προσφορές σε κάποιον παίκτη σου και να βάζεις ένα παίκτη στη διαπραγμάτευση με μια τιμή εκκίνησης, με την έννοια ότι δεν τον δίνεις κάτω από αυτή, αλλά τον δίνεις.

    Και φυσικά ένα άλλο θέμα είναι να κάνεις προσφορά για ένα παίκτη και εκτός από λεφτά και τόκεν να προσφέρεις και έμψυχο αντάλλαγμα, πχ ένα άλλο δικό σου παίκτη. Θα υπάρχουν οι περιορισμοί στα αστέρια στις μετακινήσεις και ενδεχομένως ένα επιπλέον "καπέλο" σε τόκεν...

  4. #14
    Rookie crisgr's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    148
    Δεν είχα δει αυτά του Μιχάλη και του Νίκου αμέσως πιο πάνω!
    Με τη βοήθεια του Χρήστου, να φτιάξουμε ένα αίτημα και να το προωθήσουμε.

    Αν και πιστεύω ότι δεν έχουμε ανακαλύψει την... Αμερική!
    Και πολλοί άλλοι ενδεχομένως να τα έχουν σκεφτεί αυτά και προτείνει. Ελπίζω ένα μέρος να υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον!

  5. #15
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Να θυμίσω λίγο εδώ ότι και η Nordeus θέλει να βγάλει λεφτά... που έρχονται από τα τόκεν, οπότε μην περιμένουμε θαύματα. Δεν νομίζω να θέλουν να μας δώσουν τη δυνατότητα του chat πάνω στη διαπραγμάτευση που μπορεί να μας κάνει να χαλάσουμε λιγότερα τόκεν.
    Πολύ σωστή παρατήρηση.
    Γενικά όλες οι προτάσεις πρέπει να βασίζονται σε win-win καταστάσεις (που έλεγε και ο Γιωργάκης ).
    Δηλ. να είναι κερδισμένες και οι 2 πλευρές.
    Έχω γράψει και ένα ενδιαφέρον ποστ στο αγγλικό φόρουμ (σόρρυ παιδιά, είναι για όσους ξέρουν αγγλικά).
    http://forum.topeleven.com/top-eleve...marketing.html
    Εδώ πιστεύω το κλειδί είναι ότι (προσωπική μου άποψη βέβαια) οι διαπραγματεύσεις δεν πρέπει να φέρνουν και πολλά έσοδα στην νορντεους.
    Οπότε κάτι μπορεί να βγει δεδομένου ότι και θα κινηθεί η αγορά, θα ωφεληθούμε και εμείς αλλά και αυτοί.
    Το καλό είναι ότι κινούνται κάπως. Το κακό είναι ότι πάνε αργά.
    τεσ πα
    Πολύ καλές προτάσεις, στο μόνο που διαφωνώ είναι για τον δανεισμό.
    Όχι ότι είναι κακή ιδέα αλλά είναι νωρίς ακόμα.
    Βλέπω πχ ότι βγάζει προβλήματα στο θέμα των ομοσπονδιών.
    Και στις επίσημες διοργανώσεις μπορεί να είναι και χειρότερα (πχ θα ξοδεύω βαλιτσάκια για να αναπτύξω έναν παίκτη που δεν είμαι σίγουρος αν θα μου τον δώσει τελικά ο άλλος ? Θα πρέπει να προβλεφθουν εξτρά θέσεις κλπ).
    Ένα σημαντικό θέμα νομίζω είναι το ότι πολλοί μ'ανατζερ δεν ξέρουν πως δουλεύουν οι διαπραγματεύσεις.
    Τόσο καιρό, έχω πάρει πάμπολλες προσφορές με 0Τ - για παικταράδες λέμε τώρα, με 3 θέσεις και ειδική (και σχετικά νέους, όχι βετεράνους).
    Δεν νομίζω ότι τόσοι μάνατζερ είναι αφελείς να πιστεύουν ότι θα πάρουν τέτοιους παίκτες χωρίς η ομάδα να μην πάρει 1 τοκεν.
    Μάλλον πιστεύουν ότι αυτό το αρχικό ποσό των τοκεν ή ένα μέρος αυτών πάει στη άλλη ομάδα.
    Πρέπει να φαίνεται πιο ξεκαθαρα, ποιό ποσό τοκεν πάει στην νορντέους και πόσα τοκεν πάνε στην άλλη ομάδα.
    Πως ?
    Με δύο στήλες ίσως ?
    καμιά ιδέα ?
    Michael Doubakis likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  6. #16
    Apprentice
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    203
    Σορρυ το κάνω και εγώ αυτό με τα μηδενικά τόκεν αλλά όχι με τη λογική του τσαμπατζη αλλά με τη λογική να μου η καθορίσει ο άλλος παίκτης την τιμή αγοράς. Και αυτό για δύο λόγους. 1. Δεν θέλω να δεσμεύονται πολλά τόκεν για την αγορά και
    2. Άμα κάνω εξαρχής μια πρόταση με αρκετά τόκεν κινδυνεύω α) να δώσω παραπανω από όσο πιστευει ο αντίπαλος για τον παίκτη του και άρα να βγω χαμένος και β) να θεωρηθεί ότι έχω πολλά τόκεν και να βγω και πάλι χαμένος. Γι αυτό χρειάζεται το τσατ η τουλαχιστον μια τιμή εκκίνησης από τον αντίπαλο πωλητή.

    Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  7. #17
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Καλύτερα να μην το κάνεις.
    Αν θες να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για ένα παίκτη, βάλε 1Τ.
    Έτσι θα σε πάρει στα σοβαρά ο άλλος και μπορεί να κάνει αντιπρόταση.
    Πολλοί είναι λίγο τσατίλες με τις μηδανικές προσφορές και δεν σου απαντάνε επίτηδες - απλώς σου κρατάν τα τοκεν για 24 ώρες.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  8. #18
    Apprentice
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    203
    Ναι κατάλαβα, δεν είμαι έμπειρος στο σύστημα αυτό δεύτερη σεζόν το βλέπω. Πάντως είναι πολύ δύσκαμπτο το σύστημα αυτό. Πιο πάνω σε αυτό που είπες έχεις δίκιο ότι δεν πρέπει να από φέρουν πολλά έσοδα οι διαπραγματευσεις. Το υς συμφέρει ο πλειστηριασμος γιατί μπαίνει ο καθένας αρχή της σεζόν και σε κοντράρει ακόμα και στους παππούδες. Πάντως να το πουμε ότι γιατί για ίντερνετικο παιχνίδι έχει μείνει πολύ πίσω στην αλληλεπιδραση των παικτών ακόμα και σε επίπεδο φίλων. Μπήκε τσάτ μετά από 6 χρόνια!!!!

    Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  9. #19
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις, θα κάνω και εγώ μερικές να κάνουμε μια περίληψη και να το δημοσιεύσω και στο Αγγλικό φόρουμ για να το προωθήσουμε λίγο.

    1) Ο μάνατζερ που θέλει να κάνει μια πρόταση, να μπορεί να δει το προφίλ της ομάδας του παίκτη από την λίστα. Έτσι μπορεί να καταλάβει
    Αν ο παίκτης αυτός είναι 5-6-7* για την άλλη ομάδα οπότε προφανώς ο άλλος μάνατζερ δεν θα δεχθεί (τουλάχιστον για λίγα τοκεν). Επίσης βάση του ρόστερ, αν ο παίκτης είναι αναντικατάστατος ή όχι.
    Θα δει αν ο άλλος μάνατζερ είναι ενεργός. Έχει καλό ρόστερ ή είναι παρατημένη η ομάδα αυτή την σεζόν ? Τι θέση είχε την προηγούμενη σεζόν και πως πάει αυτή ? Πως είναι τα οικονομικά του ?

    2) Να μπορούμε να δούμε αν οι μάνατζερ των παικτών που είναι στην λίστα, είναι εκείνη την ώρα στο παιχνίδι (όπως βλέπουμε τους φίλους μας στις ομοσπονδίες).

    3) Όταν ο παίκτης φτάσει την ποιότητα όπου θα είναι έτοιμος για την λίστα, θα σταματήσει να «κερδίζει» πλέον ποιότητα – πόντους. Τότε θα μας βγάλει μια ένδειξη (τσουπ, θα πεταχτεί ο Μουρίνιο) και θα μας πει αν θέλουμε να βάλουμε τον παίκτη μας μόνιμα στην λίστα ή αν θέλουμε να συνεχίσει να εξελίσσεται.
    Όταν μπαίνει στην λίστα, σταματάει να κερδίζει ποιότητα από συμμετοχές σε αγώνες, προπονήσεις αλλά και δώρα ή τον τίτλο του MVP.

    4) Να μπορούμε να δούμε τον παίκτη μας στην λίστα – χωρίς φυσικά να κάνουμε προσφορά.

    5) Όταν βάζουμε τον παίκτη μας μόνιμα στην λίστα, εκτός από τα τοκεν για την νορντέους, να μπορούμε να ορίσουμε και εμείς μια ελάχιστη τιμή (πχ 2 τοκεν). Έτσι θα σταματήσουν αυτές οι ενοχλητικές προσφορές των 0Τ αλλά θα καταλαβαίνουν και οι μάνατζερ που δεν ξέρουν, ότι κάποια τοκεν πρέπει να πάρει και ο μάνατζερ (ομάδα) του παίκτη.
    Την επόμενη ημέρα, θα μπορούμε να αλλάξουμε την δική μας φιξ τιμή (να ανεβάσουμε ή να κατεβάσουμε τα τοκεν).

    6) Η νορντέους θα παίρνει μόνο τα τοκεν της αρχικής προσφοράς της λίστας και όχι και εξτρά τοκεν αντιπροσφοράς. Είναι πολλά τόσα τόκεν και επίσης πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι στην προσφορά τους πηγαίνουν άλλα τόσα τοκεν στην εταιρία.

    7) Μετά από 12 ώρες (ο κύκλος μισής μέρας) , θα έχουμε δικαίωμα να ακυρώσουμε την προσφορά μας εφόσον δεν δούμε ανταπόκριση από τον άλλο μάνατζερ.

    8) Δυνατότητα να ζητήσουμε δανεικό για μια μέρα τον παίκτη που θέλουμε. Πληρώνουμε συμβολικό ποσό τοκεν, πχ 1 για την ομάδα και 1 για την νορντέους. Αν ο μάνατζερ πωλητής μας τον δώσει, θα τον πάρει πίσω στην ίδια κατάσταση που τον έδωσε. Ο παίκτης στην λίστα θα φαίνεται ότι είναι υπό δοκιμή και σε πόση ώρα τελειώνει ο δανεισμός του.

    9) Να μπορούμε να κάνουμε προτάσεις και σε παίκτες από άλλους σέρβερ (από fb φίλους ή από ομοσπονδίες).

    10) Να μπορούμε να κάνουμε chat.

    11) Δυνατότητα να γίνει και μια άλλη λίστα διαπραγματεύσεων, με παίκτες που δεν απέχουν 1 κώνο από το επόμενο επίπεδο, αλλά έχουν ποιότητα _4 ή _9. Δηλ. 34, 49, 74, 159 κλπ.
    Να έχουμε μόνιμα δηλ. παίκτες που να είναι προς πώληση/ διαπραγμάτευση.

    12) Παίκτες από 30 χρονών και πάνω, πρέπει να αναφέρεται πόσα ακόμα χρόνια θα παίζουν.
    Last edited by nikolgiorgos; 08-28-2016 at 08:44 AM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις, θα κάνω και εγώ μερικές να κάνουμε μια περίληψη και να το δημοσιεύσω και στο Αγγλικό φόρουμ για να το προωθήσουμε λίγο.

    1) Ο μάνατζερ που θέλει να κάνει μια πρόταση, να μπορεί να δει το προφίλ της ομάδας του παίκτη από την λίστα. Έτσι μπορεί να καταλάβει
    Αν ο παίκτης αυτός είναι 5-6-7* για την άλλη ομάδα οπότε προφανώς ο άλλος μάνατζερ δεν θα δεχθεί (τουλάχιστον για λίγα τοκεν). Επίσης βάση του ρόστερ, αν ο παίκτης είναι αναντικατάστατος ή όχι.
    Θα δει αν ο άλλος μάνατζερ είναι ενεργός. Έχει καλό ρόστερ ή είναι παρατημένη η ομάδα αυτή την σεζόν ? Τι θέση είχε την προηγούμενη σεζόν και πως πάει αυτή ? Πως είναι τα οικονομικά του ?

    2) Να μπορούμε να δούμε αν οι μάνατζερ των παικτών που είναι στην λίστα, είναι εκείνη την ώρα στο παιχνίδι (όπως βλέπουμε τους φίλους μας στις ομοσπονδίες).

    3) Όταν ο παίκτης φτάσει την ποιότητα όπου θα είναι έτοιμος για την λίστα, θα σταματήσει να «κερδίζει» πλέον ποιότητα – πόντους. Τότε θα μας βγάλει μια ένδειξη (τσουπ, θα πεταχτεί ο Μουρίνιο) και θα μας πει αν θέλουμε να βάλουμε τον παίκτη μας μόνιμα στην λίστα ή αν θέλουμε να συνεχίσει να εξελίσσεται.
    Όταν μπαίνει στην λίστα, σταματάει να κερδίζει ποιότητα από συμμετοχές σε αγώνες, προπονήσεις αλλά και δώρα ή τον τίτλο του MVP.

    4) Να μπορούμε να δούμε τον παίκτη μας στην λίστα – χωρίς φυσικά να κάνουμε προσφορά.

    5) Όταν βάζουμε τον παίκτη μας μόνιμα στην λίστα, εκτός από τα τοκεν για την νορντέους, να μπορούμε να ορίσουμε και εμείς μια ελάχιστη τιμή (πχ 2 τοκεν). Έτσι θα σταματήσουν αυτές οι ενοχλητικές προσφορές των 0Τ αλλά θα καταλαβαίνουν και οι μάνατζερ που δεν ξέρουν, ότι κάποια τοκεν πρέπει να πάρει και ο μάνατζερ (ομάδα) του παίκτη.
    Την επόμενη ημέρα, θα μπορούμε να αλλάξουμε την δική μας φιξ τιμή (να ανεβάσουμε ή να κατεβάσουμε τα τοκεν).

    6) Η νορντέους θα παίρνει μόνο τα τοκεν της αρχικής προσφοράς της λίστας και όχι και εξτρά τοκεν αντιπροσφοράς. Είναι πολλά τόσα τόκεν και επίσης πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι στην προσφορά τους πηγαίνουν άλλα τόσα τοκεν στην εταιρία.

    7) Μετά από 12 ώρες (ο κύκλος μισής μέρας) , θα έχουμε δικαίωμα να ακυρώσουμε την προσφορά μας εφόσον δεν δούμε ανταπόκριση από τον άλλο μάνατζερ.

    8) Δυνατότητα να ζητήσουμε δανεικό για μια μέρα τον παίκτη που θέλουμε. Πληρώνουμε συμβολικό ποσό τοκεν, πχ 1 για την ομάδα και 1 για την νορντέους. Αν ο μάνατζερ πωλητής μας τον δώσει, θα τον πάρει πίσω στην ίδια κατάσταση που τον έδωσε. Ο παίκτης στην λίστα θα φαίνεται ότι είναι υπό δοκιμή και σε πόση ώρα τελειώνει ο δανεισμός του.

    9) Να μπορούμε να κάνουμε προτάσεις και σε παίκτες από άλλους σέρβερ (από fb φίλους ή από ομοσπονδίες).

    10) Να μπορούμε να κάνουμε chat.

    11) Δυνατότητα να γίνει και μια άλλη λίστα διαπραγματεύσεων, με παίκτες που δεν απέχουν 1 κώνο από το επόμενο επίπεδο, αλλά έχουν ποιότητα _4 ή _9. Δηλ. 34, 49, 74, 159 κλπ.
    Να έχουμε μόνιμα δηλ. παίκτες που να είναι προς πώληση/ διαπραγμάτευση.

    12) Παίκτες από 30 χρονών και πάνω, πρέπει να αναφέρεται πόσα ακόμα χρόνια θα παίζουν.
    Καλησπερα σε ολους,

    Η παραπανω λιστα ειναι πολυ καλη. Δυο παρατηρησεις μονο:

    1. Δεν ειναι κατανοητο σε τι εξυπηρετει να σταματα η εξελιξη ενος παιχτη που ειναι στη λιστα (αναφερομαι στο σημειο 3).

    2. Αυτο που η νορντεους παιρνει τοκενς στις διαπραγματευσεις (και μαλιστα περισσοτερα απο τον μανατζερ-πωλητη), ποια αθλητικη λογικη εξυπηρετει, δεδομενου οτι μιλαμε για ενα παιχνιδι που ανηκει σε μια κατηγορια (παιχνιδιων) που υποτιθεται οτι αποσκοπουν στο να προσδωσουν επαυξημενο ρεαλισμο στους χρηστες-παικτες; Πρακτικα ειναι επιθυμητη μια τετοια λειτουργια στο παιχνιδι; Αν οχι, μηπως θα επρεπε να αλλαξει;

    Ευχαριστω

    Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
    nikolgiorgos likes this.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast