Πολύ σωστή παρατήρηση.Να θυμίσω λίγο εδώ ότι και η Nordeus θέλει να βγάλει λεφτά... που έρχονται από τα τόκεν, οπότε μην περιμένουμε θαύματα. Δεν νομίζω να θέλουν να μας δώσουν τη δυνατότητα του chat πάνω στη διαπραγμάτευση που μπορεί να μας κάνει να χαλάσουμε λιγότερα τόκεν.
Γενικά όλες οι προτάσεις πρέπει να βασίζονται σε win-win καταστάσεις (που έλεγε και ο Γιωργάκης).
Δηλ. να είναι κερδισμένες και οι 2 πλευρές.
Έχω γράψει και ένα ενδιαφέρον ποστ στο αγγλικό φόρουμ (σόρρυ παιδιά, είναι για όσους ξέρουν αγγλικά).
http://forum.topeleven.com/top-eleve...marketing.html
Εδώ πιστεύω το κλειδί είναι ότι (προσωπική μου άποψη βέβαια) οι διαπραγματεύσεις δεν πρέπει να φέρνουν και πολλά έσοδα στην νορντεους.
Οπότε κάτι μπορεί να βγει δεδομένου ότι και θα κινηθεί η αγορά, θα ωφεληθούμε και εμείς αλλά και αυτοί.
Το καλό είναι ότι κινούνται κάπως. Το κακό είναι ότι πάνε αργά.
τεσ πα
Πολύ καλές προτάσεις, στο μόνο που διαφωνώ είναι για τον δανεισμό.
Όχι ότι είναι κακή ιδέα αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Βλέπω πχ ότι βγάζει προβλήματα στο θέμα των ομοσπονδιών.
Και στις επίσημες διοργανώσεις μπορεί να είναι και χειρότερα (πχ θα ξοδεύω βαλιτσάκια για να αναπτύξω έναν παίκτη που δεν είμαι σίγουρος αν θα μου τον δώσει τελικά ο άλλος ? Θα πρέπει να προβλεφθουν εξτρά θέσεις κλπ).
Ένα σημαντικό θέμα νομίζω είναι το ότι πολλοί μ'ανατζερ δεν ξέρουν πως δουλεύουν οι διαπραγματεύσεις.
Τόσο καιρό, έχω πάρει πάμπολλες προσφορές με 0Τ - για παικταράδες λέμε τώρα, με 3 θέσεις και ειδική (και σχετικά νέους, όχι βετεράνους).
Δεν νομίζω ότι τόσοι μάνατζερ είναι αφελείς να πιστεύουν ότι θα πάρουν τέτοιους παίκτες χωρίς η ομάδα να μην πάρει 1 τοκεν.
Μάλλον πιστεύουν ότι αυτό το αρχικό ποσό των τοκεν ή ένα μέρος αυτών πάει στη άλλη ομάδα.
Πρέπει να φαίνεται πιο ξεκαθαρα, ποιό ποσό τοκεν πάει στην νορντέους και πόσα τοκεν πάνε στην άλλη ομάδα.
Πως ?
Με δύο στήλες ίσως ?
καμιά ιδέα ?

18Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

).
Reply With Quote