Quote Originally Posted by Ioannis Boulakas View Post
Καλημέρα. Με αφορμή πρόσφατη συνομιλία και διαφωνία με άλλους παίκτες μπορείς να πάρεις επίσημη απάντηση από την Nordeus εαν τα αντισυστήματα παίζουν όντως ρόλο? Συγκεκριμένα παίκτες 45+ μου την είπανε και με κοροϊδεύαν κιόλας και επιμέναν ότι δεν παίζουν κανένα μα κανένα ρόλο και κακώς παιδεύομαι και ασχολούμαι με αυτά
Γιάννη δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσουν επίσημα.
Γενικά αποφεύγουν να παίρνουν θέση.
Σου λένε, μάνατζερ είσαι, βρες την λύση, ανακάλυψε μόνος σου τα μυστικά του παιχνιδιού και άλλες τετοιες μπούρδες.
Έχω πει κατά καιρούς στο αγγλικό φόρουμ (http://forum.topeleven.com/top-eleve...op-eleven.html )
ότι υπάρχουν για μένα 3 βασικοί παράγοντες : η καλή ποιότητα των παικτών, η παρουσία του μάνατζερ και η τύχη.
Υπάρχουν και άλλοι 10-15 παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν αλλά πολύ λιγότερο.
Οι διατάξεις και εντολές είναι σε τέτοια φάση.

Έχω μια τρίτη ομάδα που μπαίνει από αυτή τη σεζόν στο "ψυγείο". Σκεφτόμουν να κάνω ένα πείραμα, να παίξω το πρω χρησιμοποιώντας λάθος συστήματα αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα. Εξάλου αρκετές από τις ομάδες του πρω είναι πολύ χαμηλής ποιότητας οπότε μπορεί και να προβιβαστώ χωρίς αν το θέλω, Οπότε το άφησα.

Σε αυτό το ποστ, έχω κάνει ένα πείραμα
http://forum.topeleven.com/%CE%95%CE...ix-result.html
χρησιμοποιώντας παίκτες σε λάθος θέση (στην ακραία μάλιστα μορφή, αλλάζοντας το τέρμα με τον φορ).
Στο 20-25 % των παιχνιδιών μου δεν επηρέασε.
Κάπως έτσι είναι και με τα συστήματα. Σ
Σε ένα 30% των παιχνιδιών, δεν θα επηρεάσει καθόλου.
Σε κάποια λίγο και σε κάποια μπορεί να είναι καθοριστικό.
Ένα κλασσικό αντισύστημα είναι όταν ο αντίπαλος παίζει με 3 DC ,εσύ να βάζεις πλάγιους AML-AMR με εντολή από τα πλάγια.
Παρατηρώντας όλα τα παιχνίδια μου, μπορώ να πω ότι στο 25% αυτών, οι 3DC τα καταφέρνουν μια χαρά να τους σταματήσουν
(και μιλάμε ότι οι πλάγιοι μου είναι πολύ καλοί - φυσέκια που λέει και ο Αλέφαντος χαχα).

Τέλος πάντων, επειδή εμένα λόγω εμπειρίας δεν μου παίρνει και πολύ ώρα να βάλω την ομάδα μου με ένα αντι-σύστημα και επειδή αυτό που παίζω συνήθως , το 4-5-1 V, αντιμετωπίζει τα περισσότερα με επιτυχία, δεν σκοτίζομαι και με τις ώρες. Σε 2-3 λεπτάκια την έστησα την ομάδα.
Στο κάτω κάτω έχει και το χαβαλέ του έτσι ? να έχεις την αίσθηση ότι είσαι ο κόουτς, ότι στήνεις την ομάδα (αρκεί να μην χαλιέσαι).
Το "μότο" μου είναι "κάνε το καλό, παίξε σωστά και στη διάρκεια της καριέρας σου δεν θα βγεις χαμένος".