Results 1 to 10 of 154
Like Tree68Likes

Thread: Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Καλησπερα παιδια εγω παιζω ενα καπως διαφορετικο συστημα... με καλυτερους αντιπαλους παιζω αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet και με χειροτερους αντιπαλους αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet μπορει καποιος να μου πει μια γνωμη και αμα γινεται να κανω κατι καλυτερο?

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by dimitrismeli15 View Post
    Καλησπερα παιδια εγω παιζω ενα καπως διαφορετικο συστημα... με καλυτερους αντιπαλους παιζω αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet και με χειροτερους αντιπαλους αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet μπορει καποιος να μου πει μια γνωμη και αμα γινεται να κανω κατι καλυτερο?
    Κάποιες προτάσεις είναι να βάλεις πίσω βελάκια και στους 3 αμυντικούς αλλά και στον αμυντικό χαφ. Επίσης μην είσαι των ακραίων νοοτροπιών! Βάλε "αμυντική" στους μεγάλους αντιπάλους και "επιθετική" στους μικρούς. Τα "πολύ αμυντική/πολύ επιθετική" μπαίνουν σε ειδικές περιπτώσεις.

Κάποιες άλλες συμβουλές τώρα θα είναι πιο ειδικές (ανάλογα τον αντίπαλο) για το αν θα παίζεις από τα πλάγια ή από τον άξονα, για τον αν θα βάλεις μαν του μαν ή ζώνη, αν θα βάλεις οφσαιντ κλπ. Αν χρειαστείς συμβουλή συστήματος για συγκεκριμένο ματς θα μας το παραθέσεις αναλυτικά με νέο thread ή σε ένα παρόμοιο παλιότερο.