Sezona 39 Level 39

Osvojili smo u ligu u najdramitičnijoj mogućoj završnici. Bulevar i Simbad Seaman su imali bod više, a u zadnjem kolu je Simbad igrao sa Bocom, ja sa Bulevarom. Dogovor je pao da ukoliko Simbad pobijedi da prepustim titulu Bulevaru, ali ako Boca savlada Simbada da se borimo ravnopravno za titulu. Boca je igrao neriješeno sa Simbadom i bila mi je potrebna pobjeda za titulu jer je Simbad imao bolju gol razliku dok je Bulevaru odgovarao i neriješen rezultat. poveli smo u 8. minuti, Bulevar je izjednačio u 20. minuti i taj rezultat je stajao do 80. minuta. Bio sam nezadovoljan igrom svojih napadača i već sam se bio predao, u 81. minutu mijenjam skauta napadača sa akademcem Durmicem (3*) koji 2 minute kasnije zabija glavom i donosi nam titulu. Bio je to veliki šok za Bulevar, žao mi je prijatelju ali igra troluje sve nas s vremena na vrijeme.

U kupu smo stigli do četvrtfinala gdje smo prethodno izbacili mnogo jačeg protivnika a onda ispali od protivnika naše kvalitete:

U ligi je trolovalo Bulevar a mene uvijek u ligi prvaka, tako u sezoni 39 u veoma laganoj ligi prvaka dolazimo do finala sa relativno slabijom ekipom Stari grad i gubimo (6 finala izgubljeno 4 osvojena):