Antrenman ve maç sonrası kazanılmış gibi görünen beceri puanları hiçbir şekilde puanlara yansımadı. Yüklediğimden beri tüm maçları kazanmama rağmen oyuncular bir gıdım ilerlemedi.
Anladım, ancak söylemek istediğim puanlarda hiç artış olmadığı. Tüm oyuncular yerinde sayıyor.Örneğin sırasıyla 22,6/22,4/22,6 beceri puanı olan oyuncu tüm maçlarda oynamasına ve hatta maçın oyuncusu seçilmesine rağmen hala aynı puanlara sahip. Bu nasıl otomatik atama anlamadım.
kortis bende senin gibi düşünmüştüm ve bu paylaşımını gördükten sonra üşenmeyip 17 oyuncumun beceri kısmını ekran resmi olarak kaydettim ve sırf bunu görmek için az önce yaptığım dostluk maçından sonra beceri karşılaştırması yaptım oyunculardan bikaçının ilerleme kaydettiğini gördüm ayrıca maçı androidden takip ettim bende sorun olmadı
param hergün azalıyor sürekli eksiye düşüyor
eskiden böyle değildi
günlük oyuncu giderleri yüzünden transfer yapamaz olduk
Facebookda da arkadaşım olan kişilerin bazılarının maçlarını göremiyorum, onlarda benim maçlarımı aynı şekilde görmüyorlar. Eski sürümde ve ya bilgisayardan girdiyimde de aynı sorun hep vardı. Yeni güncellemede düzeleceyini düşünmüştüm açıkcası ama deyişen bişey yok. Bunla ilgili kimse yardımcı olabilir mi?