Results 1 to 10 of 209
Like Tree79Likes

Thread: Fudbalska dešavanja na našim prostorima i šire(reprezentacija, klubovi)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Najnovija izjava PREDSJEDNIKA HNS-a

Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Najnovija izjava PREDSJEDNIKA HNS-a

Dobar napadac ali pametan kao da mu Ava Karabatic bila uciteljica u skoli
    Aleksandar Ilok likes this.

Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Dobar napadac ali pametan kao da mu Ava Karabatic bila uciteljica u skoli
    Da dobar, najbolji kojeg je Hrvatska imala, uzor, genije...a sad...ne mogu da se sjetim uopce da sam ga nekad gledao drugacijim ocima..bas cudan osjecaj.

Sjecam se tekme sa Danskom na Euru, kad je lobao Petera Schmeichela na EP, nakon te pobjede svi smo izasli na ulice, vecina smo imali njegove dresove, glumili da smo Suker...eh kako lijepa vremena
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Da dobar, najbolji kojeg je Hrvatska imala, uzor, genije...a sad...ne mogu da se sjetim uopce da sam ga nekad gledao drugacijim ocima..bas cudan osjecaj.

Sjecam se tekme sa Danskom na Euru, kad je lobao Petera Schmeichela na EP, nakon te pobjede svi smo izasli na ulice, vecina smo imali njegove dresove, glumili da smo Suker...eh kako lijepa vremena
    Neces vjerovat ali NIKAD nisam imao njegov dres,men je ŠIMIĆ bio idol...dan danas imam njegov dres na kockice one nakoso pola bijel pola kockice ako se sjecas

Neces vjerovat ali NIKAD nisam imao njegov dres,men je ŠIMIĆ bio idol...dan danas imam njegov dres na kockice one nakoso pola bijel pola kockice ako se sjecas
    Simic je bio ok ali nisam mogao protiv sebe, priustio mi je jako puno boli, doslovno, plakao sam na stadionu kao kisa a poslije tekme 3 dana sam osjecao nevjerovatnu tugu i vjeruj mi ne pretjerujem...nikad mu to nisam oprostio.

Sta mislis na koju tekmu ciljam?
    Sezona 27, Level 27

Simic je bio ok ali nisam mogao protiv sebe, priustio mi je jako puno boli, doslovno, plakao sam na stadionu kao kisa a poslije tekme 3 dana sam osjecao nevjerovatnu tugu i vjeruj mi ne pretjerujem...nikad mu to nisam oprostio.

Sta mislis na koju tekmu ciljam?
    Sezona 27, Level 27