Iznenadio me Inter dobrom igrom. posle blamaze protiv Fiorentine ocekivao sam pobedu Juventusa.
Inter bolji u prvom a Juve u drugom poluvremenu. dobra tekma.
Iznenadio me Inter dobrom igrom. posle blamaze protiv Fiorentine ocekivao sam pobedu Juventusa.
Inter bolji u prvom a Juve u drugom poluvremenu. dobra tekma.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@Steppenwolf
Slažem se u potpunosti. Allen je panj, a Lucas je do sad bio prvotimac iako ne donosi nikakvu dodatnu kvalitetu kad je na terenu. Milner je također tehnički slab igrač, jedina njegova vrlina je trčanje, ima najviše kilometara ove sezone u cijeloj EPL. Baš me zanima kako će organizirati postavu kad se vrate ozljeđeni igrači. Mislim da je Klopp i prije potpisivanja znao kakvo ga stanje čeka pa me ne bi iznenadilo da napravi neki transfer već u ovom zimskom roku.
Ex top eleven player
Kakva utakmica juce izmedju Newcastlea i Norwicha,Winjaldum je ekstra igrac,Mitrovic isto sjajan,ali najvise me iznenadio Sisoko iako nije dao gol imao je 3 asistencije.Newcastle nije toliko los imaju dobre igrace na svim pozicijama i pitanje je kad ce da krenu ka sredini tabele......
Kakva ludnica u Leverkuzenu
![]()
Kakva pobjeda Arsenala večeras! Povratak otpisanih.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
11 pobeda u nizu... nema stajanja u subotu po 12-tu
![]()
Zabranjeno za mladje od 16
![]()