Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
Like Tree20Likes

Thread: t11_fan TE update

  1. #11
    VIP t11_fan's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Croatia
    Posts
    2,435
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ...i mene nervira sto moram da čekam 24 sata da istekne ponuda. zato dobro proucim klub pre nego sto posaljem ponudu ali ni to ne rešava 100% problem.
    mislim da i kad kontaktiramo aktivnog menadžera, on/ona čeka da vidi da li će kupiti igrača na toj poziciji pa tek onda pristaje na ponudu. s obzirom da sada postoji obaveštenje kad stigne ponuda ( mob. / tablet verzija ) možda treba smanjiti period na recimo 8 sati.
    Ovo sam predložio iz razloga što ne znaju svi menažeri za mogućnost provjere protivničkog tima, a dio njih ne zna procjeniti da li je protivnički menažder aktivan ili ne. Naravno, nije ni moguće uraditi točnu procjenu svaki put. Postoje i jaki timovi koji su upravo ili nedavno napušteni, ili je menadžer zbog nekog razloga slabo aktivan pa mislim da bi ta "lampica" svakako pomogla.
    lespa and Macva FC like this.
    Ex top eleven player


  2. #12
    VIP t11_fan's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Croatia
    Posts
    2,435

    5. Preuzimanje novog kluba

    Čitam neku temu na engl.forumu pa sam dobio inspiraciju
    Prijedlog je da se omogući preuzimanje kluba u onakvom stanju kakav je bio kad je napušten. Dakle, ako netko odluči napustit klub i ima prvu postavu 5*, da onaj koji preuzme klub ima te iste igrače i jednak budžet, a ne da ga čekaju panjevi od 2-3* i jedan od 4* (iako je ta opcija veći izazov)
    Nisam za ukidanje sadašnjeg sustava promjene kluba, nego bih želio da imamo više mogućnosti izbora za menaždera koji traži novi izazov.
    Osobno sam nekoliko puta preuzimao drugi klub pa sam primjetio još neke mane tog sustava;
    prije samog preuzimanja, lista klubova prikazuje (kako je to uobičajeno) konkurentnost* kluba prema mom nivou prije preuzimanja. Mislim da bi u ponudi klubova za preuzimanje trebalo biti istaknuto kolika je kvaliteta igrača i kluba na njihovom ligaškom nivou tako da menadžer može lakše procijeniti novi tim.
    Pri samom preuzimanju, odnosno nakon, primjetio sam još jedan problem, a to je razlika u postavi. Jednom prilikom sam odabrao klub u kojem je najbolji igrač bio MC FK specijalist (kako je pokazivala njegova postava), međutim, nakon preuzimanja, klub je i dalje imao prosjek kvalitete kao što je bilo navedeno prije preuzimanja, ali je postava bila drugačija, uključujući izostanak navedenog igrača, a umjesto njega sam dobio nekog braniča (mislim da je DL bio) sa specijalnom osobinom defenzivnog zida.
    Jedna kompletno odvojena priča bio bi sustav (pr)ocjenjivanja menadžerovog uspjeha pa bi bilo poželjno da na temelju tog sustava uspješnim menadžerima drugi klubovi s viših nivoa nude "posao". Naravno, moje skromno mišljenje je da takav vrijednosni sustav ne bi smio zapostaviti količinu uloženih tokena i bustera u klub u skladu s rezultatima i puno drugih elemenata osim samih rezultata...



    *Konkurentnost
    Izražena je zvjezdicama, pokazuje koliko je određeni igrač ili klub konkurentan na određenom nivou. To je ono što igrači jednake kvalitete na različitim nivoima imaju različiti broj zvjezdica.
    Ex top eleven player


Page 2 of 2 FirstFirst 12