Results 1 to 10 of 202
Like Tree58Likes

Thread: Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Alın bakın ben her dönem en az böyle 6-7 maçım var sizinkiler gene iyi bu oyun hırsızlık amacıyla kurulmuş.Son 6 dönemdir şampiyonlar ligi ile lig maçlarımın arası hep 3 saat ilk iki dönem tokenle değiştirdim artık yapmıyorum yazdım benimde böyle diye bir yazı geldi.kendilerini çok uyanık sanan emek hırsızları bunlar.Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-1.jpgBeklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-2.jpgBeklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-3.jpg

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by ecz_61 View Post
    Alın bakın ben her dönem en az böyle 6-7 maçım var sizinkiler gene iyi bu oyun hırsızlık amacıyla kurulmuş.Son 6 dönemdir şampiyonlar ligi ile lig maçlarımın arası hep 3 saat ilk iki dönem tokenle değiştirdim artık yapmıyorum yazdım benimde böyle diye bir yazı geldi.kendilerini çok uyanık sanan emek hırsızları bunlar.Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	55 
Size:	66.6 KB 
ID:	63221Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	55 
Size:	74.9 KB 
ID:	63222Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	54 
Size:	70.4 KB 
ID:	63223
    Sen yine yenilmemişsin

Rookie
    bu takıma 10 kişi yenilsem oyunu anında bırakırım

Quote Originally Posted by ecz_61 View Post
    bu takıma 10 kişi yenilsem oyunu anında bırakırım
    Oyun bu her şey olabilir

Newbie
    Senin durum benim durumdan betermiş. dün ve bugün bi uygulama yaptım.Dün maçımı izlemedim rakibin sadece kaleyi bulan 3 şutu golü yok ve 2-0 yenmişim güzel.bugün bilerek biraz geç girdim.bir baktım 2-0 öndeyim rakibin kaleyi tutan 1 şutu var. ne olduysa ben oyuna girdikten sonra rakip çoştu ilk önce beraberlik sonra 4-2 öne geçti son dk larda 4-3 yaptık ama nafile.herhalde rakip oyuncular hoca bizi begenirse takımına transfer edermi dediler nedir çözemedim.ve rakibim ligin diblerin bir takım.ÇÖZEMEDİM izlesemmi,izlemesemmi.???. destege yazdım bakalım ne diycek.fırsat bulursam burdanda paylaşırım.ve deplasman %11 taraftar bonusum var.
    Last edited by Murat Gür; 02-29-2016 at 01:51 PM.

Quote Originally Posted by Murat Gür View Post
    Senin durum benim durumdan betermiş. dün ve bugün bi uygulama yaptım.Dün maçımı izlemedim rakibin sadece kaleyi bulan 3 şutu golü yok ve 2-0 yenmişim güzel.bugün bilerek biraz geç girdim.bir baktım 2-0 öndeyim rakibin kaleyi tutan 1 şutu var. ne olduysa ben oyuna girdikten sonra rakip çoştu ilk önce beraberlik sonra 4-2 öne geçti son dk larda 4-3 yaptık ama nafile.herhalde rakip oyuncular hoca bizi begenirse takımına transfer edermi dediler nedir çözemedim.ve rakibim ligin diblerin bir takım.ÇÖZEMEDİM izlesemmi,izlemesemmi.???. destege yazdım bakalım ne diycek.fırsat bulursam burdanda paylaşırım.ve deplasman %11 taraftar bonusum var.
    Desteğin cevabını bekliyorum sizden