God Bless!
Trinity FC, Level 17
- Malaysian team
- Never bought tokens
League
Champions (10) - Seasons 1, 2, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 15
Runners up (5) - Seasons 3, 5, 9, 14, 16
Third place (1) - Season 13
Champions League
Champions (2) - Seasons 6, 12
Runners up (1) - Season 3
Third place (4) - Seasons 5, 13, 14, 15
Cup
Best placing: Quarter-Finals/Last 8
- Season 16, Level 16, Level 23 Cup
goodbye treble. second loss 2-1 for my Greek half scout team from the Australian full scout team. the champ title is secured so will focus on the cup games (i am having the advantage to be at least 30% stronger than the others) to go for the double.
ovako ...jebo JA SVIM izraelcima jevrejima smrdljivim mater ! ne mogu da verujem da sam se registrovao da pisem ovde.8 sam nivo immam prosek tim a skoro odlican borim se za prvo mestto 54,7 mi je prosek i dobije me smrdljiva zidovcina koja ima 43 na mom terenu kada se borim za titulu!!!___ ja ulazem od svoje jebene strrpske plate pare za kredit da\ kupim tokene i kao taj me oduva !!+___ I ZATO JEBEM VAM MATTER SVIMA smrdljivim jevrejima !!!! STOKO JEDNA ODVRATNA SVIIMA VAM SVRSIM USTA MRTVVA !!!! em sto imate para i token a pa se kurcite kod kupovine igraca i naptravite stadion koji je za 16 nivo a vi ste 8...dzaba vam sve to jer ste vi [pprokleta govna koja ovde imaju tokene i pare ali ste obiican kurac koji je ubio naseg Hrista i prokleta ste nacija !~jebem vam sve zivvo i mrtbvo stoko jedna odvratna lo[ppovska ! e sada koji mi napise please english write nek mi se napusi kurca i on i njegova odvratna keva i sestra majkun vam svima jebem !~SRBIJA SRBIMA ! srbi pkupirajmop ovon mi smo za njih pojam u svemu a sto nebi bnbili i na igrici !!!!!
Last edited by July Fourth; 02-02-2013 at 07:57 PM.
Matori ajde malo iskuliraj,razumem te...svima se to desavalo i dalje igramo...jbg...znam kako ti je...moj tim je svake sezone najjaci u ligi i ligi sampiona pa jedva osvajam titule...koji ti je...popij jos jedno pivo,sutra je novi dan...![]()
ma brate iskuliracu ja nego sam bas tako prso da je to neverovatno prvi ima 45 ja 45 treci 44 boda cetvrti 43 i dobije me na mom terenu treci otpozadi ma nisam mogao da mu pridjem.jbg prvi je u mesecu ja nisam detetu kupio klopu ,mislim ima klopu ali sam dao za tokene i dobije me jevrej smrdljivi !!! kada kupujem igrace ima ih kao pacova milion imaju tokene...dobro nek nas dobijaju u igrci ,jel si cuo za nekog sportistu iz Izraela dobrog!__? nisi nisam ni jajebao ih hapoel macabi tel aviv nek svi pocrkaju ! ziveli tebra srbija beograd crvena zvezda
![]()