Page 128 of 191 FirstFirst ... 2878118126127128129130138178 ... LastLast
Results 1,271 to 1,280 of 1995
Like Tree99Likes

Thread: Season 36

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted Razz's Avatar
    Quote Originally Posted by DonPhoenix View Post
    Short translation for above post: "**** all token buyers." Sigh.
    LOL. He seem to be mildly upset- and some of it may even be related to T11.
    ~^~*~^~ My opinions are best when taken with a grain of salt. No iodine added. ~^~*~^~

Newbie
    Quote Originally Posted by DonPhoenix View Post
    Short translation for above post: "**** all token buyers." Sigh.
    just israel NO all ! they dont know( israel nation) know to plat real sport,just bay starnger thats is the same in top eleven,and They **** normal people with normal money in this game..thats is the short version

Famous Potemy's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Damn, crazy game in CL, after 1-1 away, it was a 1-1 home in last minute, thanks to JULY BOSS!

And it comes the penalities....
    Quote Originally Posted by July Fourth View Post
    I'm not exactly a hero here... Yes I scored in 90th minute but I missed my penalty in the shootout, hmmm.
    You were the one who brought it to penalties. I've got your back, McNamara, I'm happy to take the last and decisive penalty. That's me, so cool under pressure, gave the keeper no chance.
    God Bless!

Trinity FC, Level 17
    - Malaysian team
    - Never bought tokens

League
    Champions (10) - Seasons 1, 2, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 15
    Runners up (5) - Seasons 3, 5, 9, 14, 16
    Third place (1) - Season 13

Champions League
    Champions (2) - Seasons 6, 12
    Runners up (1) - Season 3
    Third place (4) - Seasons 5, 13, 14, 15

Cup
    Best placing: Quarter-Finals/Last 8
    - Season 16, Level 16, Level 23 Cup

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Potemy View Post
    You were the one who brought it to penalties. I've got your back, McNamara, I'm happy to take the last and decisive penalty. That's me, so cool under pressure, gave the keeper no chance.
    yes, I closed my eyes when you shooted )
    Potemy likes this.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Dreamer gkassimis's Avatar
    goodbye treble. second loss 2-1 for my Greek half scout team from the Australian full scout team. the champ title is secured so will focus on the cup games (i am having the advantage to be at least 30% stronger than the others) to go for the double.

Newbie
    ovako ...jebo JA SVIM izraelcima jevrejima smrdljivim mater ! ne mogu da verujem da sam se registrovao da pisem ovde.8 sam nivo immam prosek tim a skoro odlican borim se za prvo mestto 54,7 mi je prosek i dobije me smrdljiva zidovcina koja ima 43 na mom terenu kada se borim za titulu!!!___ ja ulazem od svoje jebene strrpske plate pare za kredit da\ kupim tokene i kao taj me oduva !!+___ I ZATO JEBEM VAM MATTER SVIMA smrdljivim jevrejima !!!! STOKO JEDNA ODVRATNA SVIIMA VAM SVRSIM USTA MRTVVA !!!! em sto imate para i token a pa se kurcite kod kupovine igraca i naptravite stadion koji je za 16 nivo a vi ste 8...dzaba vam sve to jer ste vi [pprokleta govna koja ovde imaju tokene i pare ali ste obiican kurac koji je ubio naseg Hrista i prokleta ste nacija !~jebem vam sve zivvo i mrtbvo stoko jedna odvratna lo[ppovska ! e sada koji mi napise please english write nek mi se napusi kurca i on i njegova odvratna keva i sestra majkun vam svima jebem !~SRBIJA SRBIMA ! srbi pkupirajmop ovon mi smo za njih pojam u svemu a sto nebi bnbili i na igrici !!!!!
    Last edited by July Fourth; 02-02-2013 at 07:57 PM.

VIP July Fourth's Avatar
    Quote Originally Posted by SrbijaBeogradCrvenaZvezda View Post
    ovako ...jebo JA SVIM izraelcima jevrejima smrdljivim mater ! ne mogu da verujem da sam se registrovao da pisem ovde.8 sam nivo immam prosek tim a skoro odlican borim se za prvo mestto 54,7 mi je prosek i dobije me smrdljiva zidovcina koja ima 43 na mom terenu kada se borim za titulu!!!___ ja ulazem od svoje jebene strrpske plate pare za kredit da\ kupim tokene i kao taj me oduva !!+___ I ZATO JEBEM VAM MATTER SVIMA smrdljivim jevrejima !!!! STOKO JEDNA ODVRATNA SVIIMA VAM SVRSIM USTA MRTVVA !!!! em sto imate para i token a pa se kurcite kod kupovine igraca i naptravite stadion koji je za 16 nivo a vi ste 8...dzaba vam sve to jer ste vi [pprokleta govna koja ovde imaju tokene i pare ali ste obiican kurac koji je ubio naseg Hrista i prokleta ste nacija !~jebem vam sve zivvo i mrtbvo stoko jedna odvratna lo[ppovska ! e sada koji mi napise please english write nek mi se napusi kurca i on i njegova odvratna keva i sestra majkun vam svima jebem !~SRBIJA SRBIMA ! srbi pkupirajmop ovon mi smo za njih pojam u svemu a sto nebi bnbili i na igrici !!!!!
    Please use english when posting, It only takes a minute to use google translate.

Molimo koristite engleski prilikom objavljivanja, to traje samo nekoliko minuta da koristite Google prevesti.
    *Retired From Top Eleven*

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Matori ajde malo iskuliraj,razumem te...svima se to desavalo i dalje igramo...jbg...znam kako ti je...moj tim je svake sezone najjaci u ligi i ligi sampiona pa jedva osvajam titule...koji ti je...popij jos jedno pivo,sutra je novi dan...

Newbie
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Matori ajde malo iskuliraj,razumem te...svima se to desavalo i dalje igramo...jbg...znam kako ti je...moj tim je svake sezone najjaci u ligi i ligi sampiona pa jedva osvajam titule...koji ti je...popij jos jedno pivo,sutra je novi dan...
    ma brate iskuliracu ja nego sam bas tako prso da je to neverovatno prvi ima 45 ja 45 treci 44 boda cetvrti 43 i dobije me na mom terenu treci otpozadi ma nisam mogao da mu pridjem.jbg prvi je u mesecu ja nisam detetu kupio klopu ,mislim ima klopu ali sam dao za tokene i dobije me jevrej smrdljivi !!! kada kupujem igrace ima ih kao pacova milion imaju tokene...dobro nek nas dobijaju u igrci ,jel si cuo za nekog sportistu iz Izraela dobrog!__? nisi nisam ni ja jebao ih hapoel macabi tel aviv nek svi pocrkaju ! ziveli tebra srbija beograd crvena zvezda

VIP July Fourth's Avatar
    Quote Originally Posted by SrbijaBeogradCrvenaZvezda View Post
    ma brate iskuliracu ja nego sam bas tako prso da je to neverovatno prvi ima 45 ja 45 treci 44 boda cetvrti 43 i dobije me na mom terenu treci otpozadi ma nisam mogao da mu pridjem.jbg prvi je u mesecu ja nisam detetu kupio klopu ,mislim ima klopu ali sam dao za tokene i dobije me jevrej smrdljivi !!! kada kupujem igrace ima ih kao pacova milion imaju tokene...dobro nek nas dobijaju u igrci ,jel si cuo za nekog sportistu iz Izraela dobrog!__? nisi nisam ni ja jebao ih hapoel macabi tel aviv nek svi pocrkaju ! ziveli tebra srbija beograd crvena zvezda
    Please can you use English on the forum please.
    *Retired From Top Eleven*