96Likes
-
Poraz u prvenstvu od prvoplasiranog 1:2 i opet sam drugi :/ Čini mi se da ću teško ove sezone odbraniti titulu.
Za LŠ, koja počinje za sat i po, ostaje dilema. Da li 3-5-2V ili 3-1-2-3-1!? Jurimo 2:1 u gostima protiv kvalitetnijeg tima
-
Loš dan danas, ispao sam i iz LŠ, 1:1. O povredama neću ni da pričam, mislim da bi stvarno trebalo da preprave taj algoritam. 15+ povreda, a još nije ni kraj sezone!!! Što je mnogo mnogo je, ni u pravom fudbalu se ne povređuje toliko igrača kao ovde. Samo danas, u 2 utakmice 2 povrede + jedna na treningu!
-
И мени је исти такав дан. Испао сам из лиге шампиона, целу сезону ме краду у лиги. Имам добар тим, стално сам на утакмицама скоро стално имам пријатеље, а четврти сам. Често ми се дешава да имам по четири, пет пријатеља, будем ту имам пет посто од стадиона, имам бољи тим и препоручену формацију, противник ми небуде ту и изгубим!?
Има два тима који су лошији од мене и испред мене су.
-
Dreamer
Liga
Liga šampiona
-
Liga:
Imam tim za prva 4 ali random me unisti,ovu sezonu propustam bice bolje sledece.
Liga sampiona prosao sam u polufinale.
-
Serbian Forum Moderator
-
Serbian Forum Moderator
-
Dreamer
-
Stvarno ne mogu da verujem, strancima daju popuste na tokene, a nas ko j sisa. Srbin je izmislio ovu igricu, za neverovati. Kao da mi koji kupujemo preko qvaucera ne mozemo da dobijemo neke pogodnosti.
-
@Cica Draza
Ko će kome nego svoj svome
@Svajc
Ideš na rekord za gol razliku?