96Likes
-
Serbian Forum Moderator
Nivo menadžera 31 a liga 30. Oko sedam protivnika je baš aktivno, 5 prati povremeno, a dva tima su neaktivna.
Kako okačiti sliku na Top Eleven Forum?
Vlatko ovde imaš kako da okačiš slike pa prelistaj ako možeš
A inače kup je po meni u ovom formatu truba takmičenje. Pre je bilo bolje.
-
Serbian Forum Moderator
Nije mi baš bio potreban ali ajde da se ne baci
-
Famous
Nivo 15, nivo lige 15, igraci koji prate redovno : 5, ja + cetvorica a oni koji samo menjaju postave su 3...prosle sezone ih je bilo 6-7 koji su pratili i to obavezno protiv mene (jer je svakome san da me pobedi ) a bilo ih je tu jos 3-4 koji su menjali postave
-
Dreamer
Nivo menadžera 12, nivo lige 12...što se tiče aktivnih menadžera osim mene još dvojica prate mečeve, ostali iz prvih 6 su se samo pojačali i to je to. Inače, odavno nije bila ovako neaktivna liga, obično uvek bude nas 5-6 aktivnih koji redovno pratimo mečeve.
-
-
Serbian Forum Moderator
-
Poraz u LŠ kod kuće 1:2. Protivnik je kvalitetniji, ali mi nije jasno da je u prvom poluvremenu konstantno imao šanse. Za prvih 45 min imao je 9 šuteva 7 u okvir gola. U stvari treba da budem srećan što je samo 1:2. Razmišljam da na revanš u gostima na njegov hexagon igram kamikazu, neku varijaciju 3-6-1 ili 3-5-2V uz novčani bonus koji sam i kod kuće postavio.
-
Serbian Forum Moderator
-
Cccc koliko pohlepe na svetu, ulaznice za moje utakmice kostaju 6$, a nekome je malo i 70$
-
Serbian Forum Moderator
Hahah to za Engleze samo