Kakvo odvaljivanje:
RVP i Lukaku u akciji![]()
Kakvo odvaljivanje:
RVP i Lukaku u akciji![]()
Liga, moze se reci lagani posao, LS takodje tu i negde.
Sto se tice narednog protivika u KUPU, ponovo je 3 nivoa iznad nas (18) ...tim je 5* kvaliteta i sto se mene tice, takvi protivnici odgovaraju, jer su neaktivni i igracu su slabi i imacu veci posed...tako da sto se mene tice sa ovima 18og nivoa bih zeleo do finala da igram
Takodje su i treninzi za neke igrace zavrseni :
A za njea jos traje, imam trenutno jos oko 100 kofera, kada ostanu 10 dodelicu mu skillove i to je to
![]()
Last edited by nsretkovic; 09-24-2013 at 12:58 PM.
Keita Amari 7* vol. 3!
![]()
@nsretkovic
Odakle ti toliko koferčića, jel si ih kupovao, ili ih štekaš? A što ne dodeljuješ skill poene, nego čekaš dok završiš trening? I jel su ti to igrači za prodaju ili za igru?
Danas dve utakmice polovičan uspeh remi i pobeda:
LŠ:
Odlično u LŠ. Lukaku i RVP opet lome![]()
Liga:
LŠ:
Nek nam je sa srećom![]()
Kofere kupujem tokenima. A skillove ne dodeljujem zbog toga sto kada je igrac 4 ili 5* mnogo brze naapreduje nego igrac od 6* a pogotovo 7...Zato mu ih cuvam dok ne potrosim sve kofere i naravno ti igraci su za igru, zasto bih trosio tokene i kofere na njih da bi ih prodao a ionako mi je budzet za moj nivo Tip-top iako je tek pocetak sezone![]()
Nego menadzeri, danas je stranica dostigla 10M lajkova, pa su na stranici objavili da nas cekaju neki pokloni sutra, sta bi to moglo biti sta mislite!?![]()
Koferi verovatno![]()
Verovatno koferi
Mi smo danas ostvarili dve pobede...u ligi sa 3:1 i u LŠ sa 5:2, uz to je i zadnji vezni Monteiro postao skaut![]()