To se isto meni desilo prosle sezone u LS, samo sto sam ja izgubio i to me je kostalo prolaska dalje. Inace kontam da algoritam prvo lupi penal za pogresnu poziciju, a posle racuna sve parametre kao da su ok, tako da taj DML ML ima dobru odbranu pa moze i da brani.
RVP je objasnio
Novac oko 600M.
Tokeni 20-ak.
Jutros nabavljeno petoro i par slobodnih,fale mi jedan MC i jedan DLDC.
Taktika uglavnom 4-4-2 klasik koja moze da se promeni u hex i 3-5-2.
Ambicje Kup stici sto dalje,liga sampiona cetvrt finale,liga titula.
Srecno svima
Pozz svima....
Posto sam ja kao novi na ovome forumu i na top eleven zanima me jedno, tj.
imam dva tima sto igram na top eleven i kada hocu da kupim igraca za jedan tim nema ga za leka na auctions,
a odem na drugi tim ima ih koliko hos na auctions.... npr. igraci skuplji od 3m.
Ne postoji jedinstvena transfer lista, vec ih ima vise
U novu sezonu ulazimo ponovo sa najvišim ambicijama, za taktiku videćemo, standardna taktika će biti 4-5-1 V stil koja se lako može prebaciti na 4-1-4-1 ili 4-2-3-1, uglavnom možemo igrati sve formacije koje ne zahtevaju DML-a i DMR-a. Svi igrači su na putu da postanu skauti uz zvezdu tima Amarija koji će ponovo dogurati do 7*.
Evo i nekih pojačanja...
Srećno svima u novoj sezoni!
Danas sam dobio prve juniore. DA LI SU OVI U NORDEUSU NORMALNI??? 24T za 4* juniora??? Pa za toliko mogu da kupim bar 3 zverine na TL!!! Mogu i da kupim besplatne igrače, da ih prodam i da kupim ove jake! Ajde da je 5T, 10T najviše, ali 24T!? Stvarno su preterali.
Ovo su moji protivnici u ligi za ovu sezonu. Oni koji imaju N deluju napušteno. Ovaj sa hijeroglifima je skaut tim i definitivno će biti problema sa njim, a i ovaj trenutno na prvoj poziciji deluje opasno. Sve u svemu... deluje kao zanimljiva i ne baš tako laka sezona!
Inače moj B tim prve 4 utakmice igra u 5 ujutro. To mi i nije baš jasno s obzirom da je balkanska liga pa nije baš moralo u to vreme.
Što se tiče akvizicaj za B tim... potrošio sam 24T i uspeo da dovedem samo 2 igrača A oni koji su bili jaki i na koje nisam slao ponude jer sam očekivao gužvu, otišli su pred mojim očima za 1-2T!!!
Last edited by ezio.auditore; 09-24-2013 at 01:46 AM.