Protivnik u kupu...iskustvo je svakako na njegovoj strani ...
Jutrošnja kupovina...
Od ovoga sam odustao posle 8. runde...ispostavilo se kao pametna odluka ...
Protivnik u kupu...iskustvo je svakako na njegovoj strani ...
Jutrošnja kupovina...
Od ovoga sam odustao posle 8. runde...ispostavilo se kao pametna odluka ...
2 pobede danas. Liga:
Kup:
Neočekivana pobeda još je lik pomerio utakmicu kako bi pratio
Pozdrav ljudi, nema se vremena da pisem po forumu ali eto nekad uđen na TOP, ugl proslu sam zavrsio na skromnom 4. mjestu mada je moglo biti i 2. ali samo 1 bod je odlucivao. Ista ekipa kao i prošle sezone starta i ovu i vidjet cemo hocemo li nesto kupiti . Prespavat' ćemo na vrhu tabele sa vecom gol razlikom i istim brojem bodova :
Veliki pozdrav forumaši do sledećeg pisanja
Ako se kupuju igrači putem direktnih pregovora, da li postoji neko ograničenje na kojim nivoima moraju da budu kupac i prodavac, osim da oboje budu bar 4. nivo? I naravno da kupac ima dovoljno novca
Postoji posto na direktnim pregovorima mozes da kupujes igrace od 3 do 5* znaci ako si 4 nivo najveci nivo od kog mozes kupiti igraca je nivo 8 i to pod uslovom da je kod njega igrac 1* posto ti tog igraca vidis kao 5* igraca(naravno uslov je da ste na istom serveru i da nije napusten klub)
Juče pobeda u ligi sa 5:1 i u kupu sa 1:0 u gostima ...
I Hassan postao skaut ...
Kako ja da pobedim u LŠ ili u kupu kad mi igrači konstantno dobijaju crvene kartone!? Ajde kad se povrede mogu da ih zamenim, ali ovo... Za prošle 2 sezone koliko igram, nisam imao toliko crvenih kao sad na početku ove!!!
I danas 2/2
Liga:
LŠ:
Ezio nisi možda u podešavanjima stavio uklizavanje na tvrdo?
Rezultati danas :
Liga - tawinkz CF 1:3 Dream Team
Liga šampiona - Ahmad FC 1:6 Dream Team
Posle lose forme na startu i pobedjivanja sa golom vise (i poraza u ligi), kao da tim ulazi polako u formu Inace tu su dovedena jos 3 igraca, skaut Espincho koji je na 2 tekme odigrao sjajno (9,8) i dva botica Hibi i Szakacs AML I DR DC (slobodnjaci spec)
Sutra igramo lagani mec sa PEPE Fc u ligi koji ce sluziti za povecavanje gol razlike a i da polako gazimo ka izjednacavanju bodova i da polako predjemo u vodjstvo Tako se i brani sutra ne bas tako dobar rezultat iz kupa (2:1) ...Videcemo vec kako ce se sve to zavrsiti...
4 gola 5 ass. Nije lose ali vise ocekujem od njega ove sezone...