Protivnik u kupu...iskustvo je svakako na njegovoj strani...
Jutrošnja kupovina...
Od ovoga sam odustao posle 8. runde...ispostavilo se kao pametna odluka...
![]()
Protivnik u kupu...iskustvo je svakako na njegovoj strani...
Jutrošnja kupovina...
Od ovoga sam odustao posle 8. runde...ispostavilo se kao pametna odluka...
![]()
2 pobede danas. Liga:
Kup:
Neočekivana pobeda još je lik pomerio utakmicu kako bi pratio![]()
Pozdrav ljudi, nema se vremena da pisem po forumu ali eto nekad uđen na TOP, ugl proslu sam zavrsio na skromnom 4. mjestu mada je moglo biti i 2. ali samo 1 bod je odlucivao. Ista ekipa kao i prošle sezone starta i ovu i vidjet cemo hocemo li nesto kupiti . Prespavat' ćemo na vrhu tabele sa vecom gol razlikom i istim brojem bodova :
Veliki pozdrav forumaši do sledećeg pisanja![]()
Ako se kupuju igrači putem direktnih pregovora, da li postoji neko ograničenje na kojim nivoima moraju da budu kupac i prodavac, osim da oboje budu bar 4. nivo? I naravno da kupac ima dovoljno novca![]()
Postoji posto na direktnim pregovorima mozes da kupujes igrace od 3 do 5* znaci ako si 4 nivo najveci nivo od kog mozes kupiti igraca je nivo 8 i to pod uslovom da je kod njega igrac 1* posto ti tog igraca vidis kao 5* igraca(naravno uslov je da ste na istom serveru i da nije napusten klub)![]()
Juče pobeda u ligi sa 5:1 i u kupu sa 1:0 u gostima...
I Hassan postao skaut...
![]()
Kako ja da pobedim u LŠ ili u kupu kad mi igrači konstantno dobijaju crvene kartone!? Ajde kad se povrede mogu da ih zamenim, ali ovo... Za prošle 2 sezone koliko igram, nisam imao toliko crvenih kao sad na početku ove!!!
I danas 2/2
Liga:
LŠ:
![]()
Ezio nisi možda u podešavanjima stavio uklizavanje na tvrdo?
Rezultati danas :
Liga - tawinkz CF 1:3 Dream Team
Liga šampiona - Ahmad FC 1:6 Dream Team
![]()
Posle lose forme na startu i pobedjivanja sa golom vise (i poraza u ligi), kao da tim ulazi polako u formuInace tu su dovedena jos 3 igraca, skaut Espincho koji je na 2 tekme odigrao sjajno (9,8) i dva botica Hibi i Szakacs AML I DR DC (slobodnjaci spec)
Sutra igramo lagani mec sa PEPE Fc u ligi koji ce sluziti za povecavanje gol razlike a i da polako gazimo ka izjednacavanju bodova i da polako predjemo u vodjstvoTako se i brani sutra ne bas tako dobar rezultat iz kupa (2:1) ...Videcemo vec kako ce se sve to zavrsiti...
4 gola 5 ass. Nije lose ali vise ocekujem od njega ove sezone...
![]()