Sretna nova godina i sve najbolje u 2014. svim managerima!
Sve najbolje u novoj :-))))
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Menadžeri srećna Nova godina i sve najlepše
Sve zavisi koji si level. Takodje, nije isti zreb za kup, LS i ligu i zavisi od mnogo faktora.
Postoje lige sampiona u kojima su svi ucesnici bili sampioni u prethodnoj seozni a ima i onih u kojoj je nekoliko ekipa kvalitetno.
Samo ovi podaci dovoljni su da uvidis koliko propusta ima u formiranju takmicenja.
Konkretno, kup bi trebalo da cine ekipe izmedju kojih je razmak 3 levela. U zavisnosti od jacine servera i od toga koliko levela ima iznad tebe kup ce biti vise ili manje jak. Dakle, moze da ti se desi da svake sezone igras sa jacim levelima... ili sa slabijima. Ako si aktivan i nisi najvisi level servera obicno dobijas manje aktivne ekipe ali koje su visi level...
Dakle, ne postoje jasni kriterijumi pa je odgovor konfuzan
Liga se ne formira nasumicno. Jedan od glavnih fakora za nize levele je aktivnost ekipa. Obicno ligu cini nekoliko aktivnih menadzera, a cesto i samo 1.
Na visim nivoima lige se formiraju u zavisnosti od broja ekipa. Najpre se napravi jedna jaka liga a ostale od slabijih ekipa + oni koji popunjavaju level.
Srecna Nova godina svima
Hvala puno milane
I sve najbolje u novoj.inace sam 24 nivo
Takođe se pridržujem čestitkama
Samo da bude bolja godina nego što je ova tabela
Sretna vam nova godina !
U kupu nastavljamo sa dobrim igrama ali zato katastrofa u ligi.
Kup prošli ubjedljivom pobjedom u dalju fazu takmičenja i evo nas u 1/ finalu :
Dok u ligi imamo problema, najlošiji start do sada, samo 6 pobjeda, 3 nerješene utakmice i čak 7 poraza
Poz ljudi sta ima
Nije me odavno bilo, t11 nisam batalio, ali kao da jesam, dakle udjem jednom dnevno, uzmem poklone i uzvratim, odradim koji trening, sredim sastav ako ima suspenzija ili povreda i tako to.
prije nekih pola sata uzeo nekog lijevog beka koji mi hitno treba
Trenutni tim