Hvala Shadow
Nego, kako ti igra ovaj MC za kog si puko 28t?
Hvala Shadow
Nego, kako ti igra ovaj MC za kog si puko 28t?
Kako sto sam reko u Kupu i LS sve po planu lagani protivnici za sad ali liga strahota!
Kup
LS http://i.imgur.com/6NIbkWg.png
E sad liga http://img833.imageshack.us/img833/1806/y2dj.png
A vidim da je TL kod svakog zaje***
Ja sam se naucio vise nikad necu uzimati igraca sem ujutro puknem 20T i dovedem jednog a ovako puknem 8-10T mogu 3 da dovedem![]()
Danas ušao sa klupe zabeležio asistenciju sada u kupu za par minuta kreće od starta videćemo kako će da se pokaže.
U ligi jako loš start najlošiji do sada , 2 uzastopna poraza (1:0, 2:0) a Kupu pobjeda u gostima jos bio prisutan menadzer domacina . Minimalna pobjeda od 0:1 u Kupu.
U prethodnih 5 sezona se ne sećam da sam uopšte video nerešen rezultat 0:0, a sad u 3 kola odigram 2 takve utakmice! :/
Inače, opet su počele povrede. Prethodne 2 sezone sam kupovao po 50T i imao sam prilično ravnomerno raspoređene povrede 10 i 11. Sad, u 5 dana sezone, 3 povrede na 3, 4 i 5 dana.
Evo sad sam gledao tekmu u ligi šampiona..ja ne mogu da verujemOvako samo Nordeus može da me iznenadi..najslabiji lik u grupi, koga su već dobili 5:1 nas pobedi sa 4:2. hahaha..Em gledam tekmu (on nije tu), em vodim na poluvremenu sa 2:0, njegov golman se povredi u 80-om minutu i nema izmene, igram sa formacijom koja "kao" ne odgovara protivnočkoj i on da 4 gola za 7 minuta hahahahahah...
U pravu si "Mou"...Juce u ligi igram protiv jednog od najslabijih timova,u 30 min.se povredi nj. golman i lik iako je pratio ne pravi izmjene nit pomjera igrace na pozicijama...Al sto je gore nj.napadac(igrac utakmice) skida rukom nama 2 kornera(sto ne znam kako je moguce)...Naravno tu smo tekmu izgubili,igrajuci na prazan gol...to je za njih sve normalno!
![]()
Jbg...random u top formi danas...i mi poraženi sa 3:0 u ligi protiv ekipe koja je tako zabeležila prvu pobedu u sezoni. Idemo dalje![]()
Haha, ne znam, tek sam ga skinuo pa zato pitam![]()
Jel igra neko footbal manager 2014???![]()