Results 1 to 10 of 361
Like Tree727Likes

Thread: Sezona 50. - 09. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    A posto ja muku mucim s tim botovima vec 2-3 sezone vidjecemo pocetak slj.Il su na mom nivou takvi ludjaci tvrde glave,il ja bas nisam te srece,u zadnjih nekoliko sezona,da uzmem igraca za 3-4 T.I sam znas da sam na pocetku ove sezone pukao za jednog 50+ T i 400 mil,a neke moje runde otprije si i pratio-kamo srece da naredna sezona bude "ono",na pocetku sezone pokupi 5-6 igraca za 20-ak T-na.
    Nije da se zalim,al to je realnost...

Nego hoce li ko odg. na ono pitanje za LS-koja momcad u 1/2 i 1/4 igra kuci a koja u gostima?Ima li takvo pravilo?Bas me to zanima

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Zinaid Klicic View Post
    A posto ja muku mucim s tim botovima vec 2-3 sezone vidjecemo pocetak slj.Il su na mom nivou takvi ludjaci tvrde glave,il ja bas nisam te srece,u zadnjih nekoliko sezona,da uzmem igraca za 3-4 T.I sam znas da sam na pocetku ove sezone pukao za jednog 50+ T i 400 mil,a neke moje runde otprije si i pratio-kamo srece da naredna sezona bude "ono",na pocetku sezone pokupi 5-6 igraca za 20-ak T-na.
    Nije da se zalim,al to je realnost...

Nego hoce li ko odg. na ono pitanje za LS-koja momcad u 1/2 i 1/4 igra kuci a koja u gostima?Ima li takvo pravilo?Bas me to zanima
    Verovatno onaj ko je vise bodova osvojio u grupnoj fazi takmicenja ima prednost domaceg terena u revansu. Kod mene se tako poklopilo ove sezone ali ne mora da znaci da im je to sema.

Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО