Aaaaaaaa...
Trofej je ponovo u nasoj riznici...
Dupla kruna za NTNK United breeee
Hvala drugari...
Aaaaaaaa...
Trofej je ponovo u nasoj riznici...
Dupla kruna za NTNK United breeee
Hvala drugari...
Cestitke,ja ove sezone samo pehar iz lige.A lijep je pravo taj iz lige sampiona
Čestitam za LŠ. Nadam se da ćemo mi kojima se sudbina u ligi odlučuje u poslednjem kolu imati sreće pa da se i mi hvalimo trofejima.
Danas u ligi dobio poslednju ekipu, opet povreda i tako. Sutra protiv trećeplasirane ekipe za titulu.
Nivo 30 - Sa dosta slabijom ekipom u odnosu na konkurenciju, gotovo nikakvim investicijama i čudnom kombinacijom mladih i jako iskusnih igrača (moj centarfor, vodeći strijelac lige odlazi u mirovinu po završetku sezone) kolo prije kraja u igri sam za osvajanje lige, nakon dosta sušnog razdoblja. Čudo se možda dogodi...
Igram defanzivni 4-4-2, presingom na vlastitoj polovici (čime sam sebi skočio u usta jer mi je najdraže vršiti presing po cijelom terenu) i kombiniranim dodavanjem.
Ajmo Opeth FC
doso je i kraj i 43 sezone i kraj 26 kola u kojem smo pobjedili kao gost slabu momcad 7 na tabeli dobaselection 0:2 a trebalo je bit vise golova posto je slab i naravno tlotr fc nije pobjedio kai fc pa smo zavrsili 2 na tablici i ostadosmo bez naslova osvojili srebrno 2 mjesto opet blizu a tako daleko tako je to kad u predzadnjem kolu igras remi sa yosex fc a trebali smo pobjedit no nema veze idemo dalje idemo u novu sezonu po trofej naravno idemo u lp i kup vidjet cemo sta bog da bar da se okitimo kojom titulom sve u svemu ova sezona je bila zanimljiva borili smo od pocetka do kraja ali nismo uspjeli ligu osvojit u sledecu idemo nesto osvojit
ljestvica konacni poredak tlotr fc je izgubio od kaifc 1:3 ode naslov kai fc
rezultati konacni svi
E bzv druže. Ja čekam moju utakmicu protiv Boke, pa da vidimo ishod.