Druga sezona. Jaka dominacija 14 utakmica,14 pobeda, 5+ svaki mec
Druga sezona. Jaka dominacija 14 utakmica,14 pobeda, 5+ svaki mec
Danas protiv Fiat99 i njegovih penzionera
Odvalio nas je u prvoj utakmici:
Steroidi su čudo
Napredak za 2 dana
Ma kako mu je to uspjelo?
Ovako buraz
Demonstracija sile...
Ukoliko pobedimo sledeceg protivnika,AC Miljan...onda osvajamo LS...
Samo da vas pozdravim,ovih dana malo sta stizem! Sa zakasnjenejm cestitke Milanu,a ostalima koji su slavili praznike,srecni praznici! :-) Inace u ligi haos,porazi,nerijesene utakmice,ne dam sam izgubio razliku,vec sam pao na drugo mjesto! Strasno sta mi radi ovaj sistem!
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Kiks u ligi..dobro smo poceli i poveli vec u prvoj minuti, u 6.minuti Guber Srebrenica izjednacava a u 40. prelazi u vodstvo. Ipak izjednacili smo u 67. i kao i uvijek, bez ikakvih kalkulacija krenili totalno ofenzivno po pobjedu no nismo zabili gol.
Vec par tekmi ista situacija kad idem po pobjedu...stvorim pred kraj par 100 postotnih prilika i lopta nece u gol, uzasno me to nervira... Korner za NK Dunav Ilok, Pesic skace dobro i udara loptu..golman ju je uhvatio.
...Pesic pravovremeno dobija loptu, sad je prava prilika da zabije gol...lopta odlazi preko gola
I vec nekoliko puta tako, dodje mi da razbijem nesto.
No srecom i nas najveci konkurent je kiksao i to dobrano.. protiv naseg jucersnjeg protivnika je izgubio 3-0
Sad je zal sto nismo pobijedili jos veca..mogli smo otisli na plus 6 i smanjiti gol razliku..no sta je tu je, veceras je kup...
Prvo današnja kupovina:
Ne znam šta će mi ali eto neka ga ako prigusti negde
Dobra utakmica u ligi:
Glavni izvođač kornera se povređuje ali tu upada Park
Nadjačan protivnik u svim segmentima.
Publike nije hvalilo
Tabela:
koji glup sistem prvo nas server pusti u osminu finala i mi ispadnemo odmah u osmini nikad dalje dogurat glup server namjesti i cao bao do sledece sezone u ligi sampiona izgubili smo 0:1 i ostajemo samo da igramo prvenstvo da konacno osvojimo to prvenstvo veceras igramo u 22 sata protiv kluba ina