e svi su bili odlicni,ali pobjediti Zvezdu u sred Beograda je neprocjenilo sljedi Partizan
Veceras ce Partizan popiti Cedevitu na ex...pa u nedelju Cibona...
Hahahaha...videcemo,mozda i mi ispadnemo...hahahahaha
ma tuci ce cedevita partitzan ,tako sam cuo da je partizan oslabljen dosta a sad zivi bili pa vidjeli u svaom slucaju ocekujem izvrsnu utakmicu pa nek bolji pobjedi
Evo recimo on nista do sad extra nije pokazivao, ako ostane ja sam siguran da ce u Euroligi biti prosjek teski..onaj vas Nelson je inace puno bolji igrac, nas Blass je inace igrao u klubovima D kategorije..nemam pojma sta mu bi sinoc, doduse obecao je majci Drazena Petrovica da ce uci u finale, pa je mozda imao dodatni motiv ali ono sinoc je bilo do jaja..
A inace imate dosta loseg trenera..trtaros veliki, vidi mu se na faci, on doslovno ne zna sta da radi, on je sinoc bio navijac a ne trener.
Mene boli to sto je ovo sinoc bilo veliko iznenadjenje a trebalo bi da bude pod normalno...veselim se kao malo dijete jer znam u kakvoj je situaciji Cibona, jbte ovo je najjeftinija momcad u povijesti, Cibona nije ni sjena sto je nekad bila i to je ono najgore, totalno su je unistili, brand grada Zagrebam sve ide totalno u guzicu, ni RK Zagreb nije vise sto je bio, sve je to velika sramota.
Radonjic se mukica preznojavo celu utakmicu, nije znao sta ga je snaslo :-) Mlad je Saric jos ali ako ode u neki jaci klub sledece srzone moze da postane vrhunski igrac.Aco, a koji bre onaj mali u Barseloni sto igra ko lud, nisam nikada cuo za njega da igrao u Hrvatskoj?
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Mislio sam na Blassa a ne na Sarica, Saric je ogromni potencijal, dugo nije bilo takvog kod nas.
Ne znam na koga mislis, neko vrijeme ne pratim bas aktivno europsku kosarku, znam da tamo igraju 2 Hrvata, Hezonja i Tomic, mozda mislis na Tomica, on je igrao u Zagrebu pa u Realu a sad je u Barci i tamo rastura