Znaci baksuz tezak...
Moj sljedeci protivnik u Ligi prvaka..bit ce tesko ali ne i nemoguce
Vrlo teška utkmica xD
90% sm siguran da ću podbaciti ovde.
Kao što sam rekao tako je i bilo:
Ako je ovaj tim 13. sa ovakvom postavom jbt...daj da vidim 1.
jutros u 10:15 smo igrali protiv slabog bb cu i pobjedili u gostima 1:6 i tako sad drzimo cvrsto 1 mjesto bez obzira ako satun danas pobjedi ostat ce 2 jer mi imamo daleko jaci tim od njega i bolju gol razlliku i sta je dobro nakon 2 utakmice vraca se nas stoper poljak rybicki koji bio suspendovan na 2 meca i pred sutrasnji derbi bit ce spreman u tekmi kojoj igramo protiv talijana vicchio 3 na tabeli igramo doma na anfieldu bit ce pun stadion i orit ce se pjesma you"ll never wolk alone ako pobjedimo odvojit cemo se na 6 bodova od njega onda naslov jaku blizu igra se u 21 sat
statistike utakmice posjed lopte 22:78 ucinak udarca 13:46
ljestvica nakon 16 kola mi smo prvi bez poraza a ostale utakmice igraju se kasnije
Nakon dva remija, stiglo je vrijeme i za jednu pobjedu, mada uopce nije bilo lako. Svi golovi pali su u 2.poluvremenu, prvo smo poveli, pa su protivnici izjednaciji ali pri kraju meca ipak smo dali jos dva gola i sada sa utakmicom vise od glavnog konkurenta, imamo 7 bodova prednosti.
Sutra igramo protiv zadnjeg u ligi u gostima, medjutim to je jedan jak tim, nesto malo sam jaci od njega, ali eto tako je to kad igras u ligi gdje su svi aktivni i gdje su sve jaki klubovi, netko mora biti i zadnji
Samo tri sata nakon prvenstvene utakmice, igramo i prvu cetvrfinalnu utakmicu lige prvaka
Brt svi smo manje više u rasponu od 5Q