Results 1 to 10 of 953
Like Tree2354Likes

Thread: Sezona 52. - 06.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Da nije neka prevara ???
    Igrao sam utakmicu 1. kola, i prisustvovao istoj i imao jednog navijaca ( camac fc - dech. fc 1:3 ). U drugom poluvremenu poveo 1:0 i tada mi je stao top eleven. Kad sam se ponovo ukljucio ispalo je da nije bilo prisutnih i da sam gubio 0:2 i izgubio 1:3. Da li je moguce i to hakovati i da li neko to moze da proveri ?

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Vlada Camdzic View Post
    Da nije neka prevara ???
    Igrao sam utakmicu 1. kola, i prisustvovao istoj i imao jednog navijaca ( camac fc - dech. fc 1:3 ). U drugom poluvremenu poveo 1:0 i tada mi je stao top eleven. Kad sam se ponovo ukljucio ispalo je da nije bilo prisutnih i da sam gubio 0:2 i izgubio 1:3. Da li je moguce i to hakovati i da li neko to moze da proveri ?
    Nista novo prijatelju, moras da zivis sa tim :-)
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Da nije neka prevara ???
    Nije prevara to ti je tako-to je gotovo uvijek tako kada pukne server,obrnu ti rezultat,il smo mi glupi pa ne vidimo da ovi iz NORDEUSA varaju nas.Ajd posalji im to pa ces vidjeti smijesnog odgovora...kao oni ne mogu drzati konekciju igraca

Newbie
    Ma mrzi me da se smaram nego sam se iznenadio

VIP Macva FC's Avatar
    Ma mrzi me da se smaram nego sam se iznenadio
    Bandaje to moj prijatelju :-)
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО