Results 1 to 10 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Mr BlackMan View Post
    da li je najbolje koristiti ove dve:

4-4-2 , 4-5-1 V-Stil ??
    Ja bi definitivno krenio sa 4-1-4-1 formacjom, naravno ako imas ML i MR koji se mogu transformiratu u AML i AMR. I onda umjesto jednog DC ubacujes ST ili AMC a mozes i DMC zamijeniti i nekoga gurniti u napad, mislim nadoknadjujes rezultat pa moras ici napadacki, ja barem tako radim i imam dosta uspjeha.

4-5-1V ove sezone bas ne funkcionira, dosta igraca to kaze a i sam sam izgubio dosta utakmica ove sezone sa tom formacijom.
    Sezona 27, Level 27

Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Ja bi definitivno krenio sa 4-1-4-1 formacjom, naravno ako imas ML i MR koji se mogu transformiratu u AML i AMR. I onda umjesto jednog DC ubacujes ST ili AMC a mozes i DMC zamijeniti i nekoga gurniti u napad, mislim nadoknadjujes rezultat pa moras ici napadacki, ja barem tako radim i imam dosta uspjeha.

4-5-1V ove sezone bas ne funkcionira, dosta igraca to kaze a i sam sam izgubio dosta utakmica ove sezone sa tom formacijom.
    hvala na savjetu, ali.....DMC mi je povredjen, a nemam AML.....tako da....najvjerovatnije cu onda igrati sa 4-4-2 osim ako ne uspijem nesto iskombinovati
    FC Real United

Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    inece, sta mislite, isplati li se kupiti ovog DL-a????

FC Real United