Results 1 to 10 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer zokiruma's Avatar
    extra sto makar uzimam onaj tanjir za 3. mesto, malo da popuni vitrine na stadionu do sledece sezone, odigran i drugi mec danas, liga je u pitanju, protiv 2. plasiranog tima na njegovom terenu, pobeda od 1-7, i dalje mi zao za finale

nego, negde sam procitao da igraci dobijaju zvezdicu vise kada pocinje nova sezona, jer moze neko ovo da objasni detaljnije? da li dobijaju i na kvalitetu ili samo zvezdica?

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by zokiruma View Post
    extra sto makar uzimam onaj tanjir za 3. mesto, malo da popuni vitrine na stadionu do sledece sezone, odigran i drugi mec danas, liga je u pitanju, protiv 2. plasiranog tima na njegovom terenu, pobeda od 1-7, i dalje mi zao za finale

nego, negde sam procitao da igraci dobijaju zvezdicu vise kada pocinje nova sezona, jer moze neko ovo da objasni detaljnije? da li dobijaju i na kvalitetu ili samo zvezdica?
    Ne dobijaju zvijezdicu vise vec zvijezdicu manje, kad god prelazis na visi nivo, igraci gube po jednu zvijezdicu tako da recimo igrac od 5 zvijezdice ti postaje igrac sa 4 zvijezdice, pa onda sljedecu sezonu isto tako, dakle ako ga ne istreniras, taj igrac od 5 zvijedica koliko ima sada, imat ce 4 sljedece sezone, 3 one iza itd itd
    Sezona 27, Level 27