Dugo me nije bilo,raspust je ljudi,radim,pa baš i nemam vremena,utakmice pratim sa mob-a,tako da sad kad nađoh vremena kažem ponešto o vih nekoliko dana.

Prvi poraz u ligi juče(iliti prekjuče ako brojite novi dan od 00:00) u sezoni od lika koji je dosta slabiji od nas,ali se u zadnje vrijeme pojačao,opet sam ga masu jači,barem prve postave što se tiče,ono što on ne zna a ja znam,da smo ga malo i pustili pošto je naš dobar drugar i treba mu za 4 mjesto i ligu šampiona,tako da taj porazz ne boli . Inače u prvom dijelu sezone smo ga dobili 11:1
Danas sam momcima rekao da se kale za ono juče i jesu,iskalili su se itekako 16 golova na dva meča,u jednom 6 komada u jednom 10...primili 'samo' što nije čudo budući da nam se prvi golman povrijedio.
Đalović opet preuzeo prvo mjesto na listi strijelaca od kolege Rodrigeza.

U LŠ prošli pobjedom od 6:3 u uzvratu,prvi dobili 3:0,tako da drugu sezonu za redom igramo finale,možda bude i drugi trofej LŠ za redom,mada teško,igramo protiv kvalitetnijeg od nas,ali,iskombinovaćemo već nešto ,problem će nam biti taj golman koji se povrijedio baš kada smo istrošili sve koferčiće koje smo imali (27 crvenih) i sada ga ne možemo na vrijeme oporaviti...

Liga je praktično osvojena,bježimo 5 bodova drugoplasiranom,imamo sjutra lak meč,99% pobjeda..u preposlednjem kolu igramo sa drugoplasiranim,tu ćemo već obezbijditi trofej,drugi puta za redom,a u zadnjem kolu igramo protiv trećeplasiranih na tabeli,i jeidni koji su nam fer igrom skinuli bodove ove sezone u ligi,u prvom meču je bilo 1:1 u gostima,uz dosta poteškoća za nas i nepraćenje tog duela,planiramo sada osvetu.

Eto to je to kod mene.