Evo i mene da napisem sta se napravilo u polusezoni, zbog obaveza ne stignem da svaki dan pisem rezultate.
NK Dunav Ilok - pobjednici jesenskog dijela prvenstva
Nakon pravog kaosa na pocetku prvenstva, neocekivanih poraza i remija, uigravanja, stvari su napokon sjele na svoje mjesto i nizom dobrih rezultata osvojili smo prvo mjesto.
Momcad sada izgleda ovako, fali nam jos kvalitetan AMR MR 94 pa ako netko ima neka se javi
U ligi prvaka smo zavrsili prvi u skupini, sa 5 pobjeda i porazom
A odlicnu utakmicu smo odigrali u prvoj utakmici osmine finala u gostima gdje smo rijesili sve dvojbe i visokom pobjedom od 5-0 plasirali se dalje.
A kup je ponovno posebno bolna prica. Nakon rekordne pobjede u 2 utakmice od 21-0, sljedece kolo igrali smo protiv velikog rivala i dobro nam poznatog kluba, Borca. Prvu smo igrali u gostima i odigrali fantasticnih 1-1 a zbog spleta losih okolnosti, u revansu smo odigrali 2-2 i ispali zbog gola u gostima. Nazalost imali smo dogovor sa prijateljem da ce pratiti tu utakmicu posto ja sa posla nisam mogao, no njega je nesto sprijecilo tako da nismo mogli utjecati na utakmicu, a siguran sam da bi prosli dalje samo da sam mogao biti online.
Jos zelim da se zahvalim svima koji povremeno dodjete da navijate za mene, navijam i ja kad god mogu da stignem.