Danas pobeda u Ligi i kiks Vasic FC-a tako da smo sada drugi na 5 bodova od 1.

Danas pobeda u Ligi i kiks Vasic FC-a tako da smo sada drugi na 5 bodova od 1.

Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
gotovo danasnji dan, ima mesta za nezadovoljsvo ali i opet ne mozemo biti razocarani
prvo kup gde smo odigrali ''samo'' nereseno, jednostavno u ovoj fazi takmicenja nema losih klubova, vecina njih je vec odavno u nekoj seriji i tesko se lome protivnici, neresena utamica na strani u 1/4 kupa ne moze biti razlog za tugu, prekosutra igramo revans na nasem terenu i nadamo se minimalnoj pobedi i ulasku u polufinale
sto se tice lige pobeda od 5-2, malo golova datih mnogo primljenih od najlosije ekipe u ligi, ali opet bitno je da imamo 14-0-0, da ne pravimo kikseve i da drzimo +7 u odnosu na tim koji je na 2. mestu, ima jos 12 kola do kraja i ako nas sreca posluzi mozemo vec u sledecem kolu da odemo na +10 a za 3 dana igramo direktno jedan protiv drugog i eto nam prilike da pobedom fakticki obezbedimo 4. uzastopnu titulu
Inace koliko pametno igramo dokaze je i niz od 55 utakmica bez poraza i vec sutra imamo sanse da to bude 56
Inace u istoji kluba imamo samo 3 (tri) izgubljene utakmice.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Ja juce 2:2 sa dosta slabijim protivnikom, prvi kiks u ovoj sezoni, sramota me sliku izbacit
nekako mi se cini da je ovaj deo sezone najgori sto se tice forme, ova sredina je vreme kada nekako moj tim lose igra, ocajna realizacija, dosta primljenih golova i muce se i sa najslabijim timovima
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Evo ga..preokret u režiji Amarija Jr-a..

pobjeda danas u gostima protiv slabog galatasaraya pobjedili smo goliijadom 0:7 uz 4 gola naseg napadaca grossmana ali opet ozljeda i danas ozledio se bio turak centralni vezni colak emre koji je dobio uganuce clanaka 2 dana ali smo ga odmah osposobili bili to nas je kostalo 5 kofera jos veceras liga sampiona doma di hvatamo gol zaostatka te se nadamo pobjedi i prolasku dalje no videt cemo jos
statistike
tabela 15 kolo

Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Jucer veoma vazna pobjeda na domacem terenu protiv treceplasiranog izborena u zadnjim minutama utakmice, danas igram isto jednu vaznu a protivnik je tim koji me u prvom dijelu pobijedio na mom terenu, pa je red da mu vratimo, pa ako netko moze neka naidje, utakmica se igra u 21.46
Nastavljamo niz pobeda i danas, pobeda na strani u ligi od 0-5 i posto najblizi pratilac u ligi nije kikso danas ostali smo i dalje na +7, blizi se dan kada cemo igrati derbi
Prolaz dalje u LS, pobeda na svom terenu od 2-1 i posle prve pobede u gostima od 0-1 idemo medju 8 najboljih timova LS gde nas ceka poprilicno jak protivnik, ali nema jakih protivnika ukoliko zelimo da osvojimo LS, sve moramo dobiti do kraja