Konacno, ali konacno pobeda u LS, sada smo 2. dok prvi ima 7 a ja i 3. po 5, tako da mozda budemo i 1. u grupi, ali sada sam nasao razlog losim partijama, jet smo tek danas nabavili pravog golmana.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
нови коментатор. шта је са старим ? јел на годишњем одмору или је попио отказ :d
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Novi komentari :-)))
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ma ja nikako da naletim na strance, sve neki Srbi, Bosanci ili Makedonci.
Odigrana je i Liga, nereseno je ispalo 3:3, ali nikada necu zaboraviti sanse u zadnjih 7 minuta, imali smo 3 kontre sve je zaustavio neki majmun od 3*, ali necu zaboraviti ni trenutak kada povisuje na 3:1, a ja na TV cujem stih iz omiljene Daciceve pesme: Ko bi rekoo cuda da se desee, i dajemo 2. gol a onda u 74. minutu i 3. iako smo mogli neku od ovih kontri da iskoristimo.
I ka sam primetio novog komentatora, ali i dalje samo sminkaju igraci bezvrednim updatevima.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
danas u ligi pobjeda doma protiv slabog kengpp009 razmontirali smo ga 9:0 i tako jos malo nabili gol razliku jos nam se u 61 min ozledio pallero dobio je ozljedu prepona 4 dana no odmah smo ga oporavili i bit ce spreman za vecerasnji ogled u ligi sampiona protiv intera doma na nasem stadionu di moramo pobjedit zelimo li ic u osminu finala
statistike
tabela 7 kolo
i kao sta smo i najavili u ligi sampiona pao je inter doma kod nas igrali smo s formacijom 4-3-3 i isplatilo se pobjedili smo ga 3:2 iako smo vodili 3:1 to je samo gol pred kraj bio i sad imamo 6 bodova i 2 smo na tabeli 6 bodova ima i Bayern ali negativnu gol razliku mozemo napast 1 mjesto do kraja 1 bod smo se priblizili interu to je njegov 1 poraz sada
statistike
4 kolo lige sampiona grupa F