ma moral i kondicija nije problem uvjek je do kraja.
ma moral i kondicija nije problem uvjek je do kraja.
Na ligu za sad ne mogu da se žalim
Sjuta sa drugim, prekosjutra sa trecim... bice gusto!
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
juce i danas odirgane 4 utakmice i isto toliko pobeda. Obezbedjen prolaz u TOP16 i Kupa i LS. Takodje 2 pobede u ligi protiv direktnih konkurenata za 1. mesto, trenutno smo na +8 od 2. plasiranog tima, doduse on ima i utakmicu manje.
Sto se tice rasporeda u Kupu mozemo biti zadovoljni, sledeci protivnik nam je malo jaci i ako bude sve ok mozemo racunati na pobedu u sledecoj fazi i ulazak u polufinale gde opet imamo sanse jer su svi klubovi u nasem delu zreba losiji od nas.
Sto se tice LS tu smo obezbedili prolaz dalje kao 1. u grupi, mada nema mnogo timova koji nam mogu konkurisati do finala te ako ne bude vecih iznenadjenja ocekujemo i ovde pehar.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Konacno izbijamo na 1. mesto u grupi u LS, prekosutra igramo sa poslednjim i treba nam pobeda da tako i ostane i da izbegnemo jedan od najboljih timova u celoj LS. Nazalost, posle pocetnog problema sa povredama, sada imamo probleme sa crvenim kartonima, a i zutim.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Sada je zavrsena i ligaska utakmica protiv znatno slabijeg protivnika, pobedili smo samo 2:1, ali pobeda je pobeda, i necu da se zalim. Sada smo se osamili na 3. poziciji, prvi je i dalje na 5 bodova, a drugi na 4 boda ispred nas, ali nama predstoje mnogo lakse utakmice nego njima.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
koja glupost u danasnjem jedinom derbiju doma protiv amfiloxos izgubimo 1:2 gosti vode pa onda vratimo na 1:1 i sta se desi u 89 min mi zabije gol za 1:2 moglo zavrsit remijem a ne ovako 1 porazom ma sramit te se u nordeusu namjesteno opce nije bio bolji ja sam cjelo vreme bio bolji zalosno strasno
statstistike posjed 52:48 sutevi 17:10 sut u okvir gola 10:6 6 slobodnih udarca 7 kornera normalno namjesteno
tablica 9 kolo sad smo 2 zbog gluposti
Iako smo dobar deo meca imali igraca vise to nije dovoljno izgubili smo 2:0.
stopostotni ucinak i dalje u ligi
pobeda od 2 0 u ligi, 5 0 u ligi sampiona Screenshot by Lightshot
ali zato smo pobjedili u ligi sampiona u gostima pobjedili smo tatoo fc 0:3 i sad smo prvi na tabeli sve tece po planu kako treba jos pobjedit u zadnjem kolu Bayern i otic cemo s 1 mjesta dalje igramo doma i znamo kako cemo se postavit a u drugoj utakmici Bayern je pobjedio inter 2:1 te ima isto bodova kao i mi ali opet negativnu gol razliku pa smo mi vodeci zbog gol razlike bolje
statistike
Grupa F pretposljednje 5 kolo po skupinama