danas 2 super utakmice, pobeda u ligi od 6-0 i u LS protiv direktnog konkurenta za prolaz dalje sa 2-0
liga je izjednacena sem nas, mi smo trenutno na +5 u odnosu na 2. plasirani tim i gazimo dalje, onda ide poveca grupa timova koji su poprilicnih kvaliteta i bodova te ce borbe za ostala mesta i mesta koja vode u LS biti zanimljiva, i vecina tih timova ima aktivne menadzere pa je zanimljivo. sto se tice statistike nidje nas nema, ni na listi strelaca ni asistenata ni najbolje ocenjenih igraca, jednostavno nemam objasnjenje za ovo. proslih sezona smo sve zivo mi uzimali, prosle sezone smo imali 5 najboljih strelaca, 3 najbolja asistena i 2 najbolje ocenjena igraca, a ove sezone nigde ali ni da se napomene Ruma Hammer, tuga. Doduse tim smo koji je dao najvise golova do sada i najmanje primio, ravno 0, pa ovo jos vise cudi
LS je ujednacena popilicno, samo jedan tim ima 4-0 sto je iznenadjenje, i nismo to mi ove godine smo prvi put omanuli u grupnom delu i imali smo neresenu proslo kole, ali mislimo da smo prosli dalje jer smo danas pobedili direktnog konkurenta, i mozemo ici i sa 2. mesta dalje nije frka.
evo i slicica malo