Hahahahaha...jedva sam i njega pobedio,nemoj tako...![]()
Jedna laka pobeda u Ligi od 5:0, i sada smo na 2 boda od vodeceg, ali on jos nije odigrao danasnju utakmicu.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Idemooo Mačvaaaaaa ;D
danas u ligi pobjeda u gostima pobjedili smo gigi fc 1:6 igrac 2 zvezde mi zabije taj jedan gol nema veze glavno da busimo ove slabe protivnike sve redom i nabijamo gol razliku tako da ovaj vodeci nemoze stizat to kad dodemo u derbi s njim onda ga moramo pobjedit i vratit prvo mjesto di nam i pripada.
statistike
tabela 16 kolo
![]()
sto se tice lige sampiona izvukli smo lika iz azerbajđana alicelona fc koji ima 16 pobjeda i bez poraza je u ligi za prolaz u polufinale moramo cemo se borit s njim i napravit dobar rezultat u obe utakmice jak je 152 a mi 156 mada to nema veze ali u svakom slucaju smo favoriti i prvu utakmicu igramo doma pred nasim navijacima nadamo se pozitivnom rezultatu u prvoj utakmici
njegova postava i igraci i znamo kako igrat protiv te formacije
njegova liga 16 pobjeda u 16 utakmica
evo i ostalih parova koje se bore za polufinale
![]()
Last edited by flydragon; 08-13-2014 at 04:03 PM.
Менаџмент Немањићи ФК се придружује "поздравима"!
Што се нас тиче, јуче смо, у лиги, опет подедили бота са, по субјективном мишљењу, недовољном гол разликом. Ал` добро ајде сад да не тражимо длаку у јајету, узели смо три бода што је и најважније.
Данас нас очекују две утакмице, једна у лиги, са слабијим противником (бар по квалитету), и мислимо да ту не би требало да буде већих проблема.
И друга у четвртфиналу ЛШ. са, до сада, најозбиљнијим ривалом. Гледајући његову тренутну поставу (где му "играју" три голмана, а има јаке победе до сад - ?), превентиве ради, а и узимајући у обзир да нам је пријатељски клуб, управа Немањићи ФК донела је данас одлуку да упути званичну молбу УЕФА-и (читај Нордеусу) да се утакмица одложи, у термину када би смо могли и лично да присуствујемо истој. Молба је усвојена, тако на Немањићи ФК, по први пут у својој историји, вечерас, игра једну одложену утакмицу.
![]()