Dobro,dobro,znam da ti je Tole ujak...al' nema veze,ne moraju svi da znaju...
busi li ga se busi danas pobjeda u ligi doma pobjedili smo cistom desetkom danas 10:0 galatasaray te vec u startu napravili dobru gol razliku sutra je na redu gigi fc takodjer doma igramo a navece ligu sampiona u gostima protiv Bayern munchen nadamo se i drugoj pobjedi u ligi sampiona
statistike
2 kolo lige tablica
pobeda od 4-0 u prvoj utakmici kupa u gostima, revans cekamo opusteno i sledeceg protivnika. napravio sam i glupost jer nisam iskoristio kofercice, zaboravio tako da su bili posteno umori igraci, a i par je mucio moral.
kasnije igramo 2. utakmicu lige, i jos 2 tima su imali pobedu juce od 8-0 te smo na 3. mestu , mada poprilicno sam siguran da ligu zavrsavamo sa 26-0-0 kao i prosle sezone.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ma dal je moguce, ovaj random mi dusu uzede, ne ide ovako, gubim u 2 dana od 2 glupa, slabija tima, a ja bar gledam, oni ni ne gledaju al nema veze. Evo danasnjih rezultata.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Ovo stvarno nismo ocekivali, fantastican rezultat s'obzirom na snagu protivnika Tesko ce biti izboriti sledecu rundu ali mi se ne predajemo
Idemooo Mačvaaaa
Milance, koliko ti kosta karta za prijateljske utakmice
Idemooo Mačvaaaa