pobeda od 7-0 u LS, kasnije se igra i liga i ocekujemo pobedu, potrebno nam je vise utakmica sa slabijiom timovima da bi nam se napadaci razigrali, sutra kup utakmica i nadamo se da necemo omasiti.
pobeda od 7-0 u LS, kasnije se igra i liga i ocekujemo pobedu, potrebno nam je vise utakmica sa slabijiom timovima da bi nam se napadaci razigrali, sutra kup utakmica i nadamo se da necemo omasiti.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Е, јбг. Нисам сутра ту (гостује ми вољени клуб у Бугарској), па да свратим тај гостујући терен и прушим ти подршку. Али за реванш, ми резервиши карту. У сваком случају: "Идемоооо Мачваааааа!!!"
Што се Немањића тиче, успешно отворена Лига шампиона. Надам се само да овај хет-трик Стаменковића није случајност, већ да момак улази у добру форму. То би било екстра.
Нешто касније нас очекује и отварање лиге на гостујућем терену у Бјељињи. И ту очекујемо победу. Али о том - по том.
:d:d:d сумњам! ал ајд баш да видимо. а, до тад - идемооо мачвааа!!! :d
жив био!
Ma ajde, pocnem da vodim i onda budala dobija crvenka i oni, preokrecu na 3:2. Dodje mi da placem, strasno. Ali vraticu se ja u LS, videce on. Razbicu ga na gostovanju.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
pobeda 5 0 protiv 2 najboljeg tima u ligi, a naravno mi smo prvi
Pobeda u ligi od 4:0 sa aktivnim protivnikom. Pobedio sam sa igracem manje i to MC a igrao sam sa 4-3U-3. Lik je gledao i redjao sve po spisku vrv xD