Glavu gore...nema nazad
Glavu gore...nema nazad
Last edited by NTNK; 09-15-2014 at 10:07 PM.
Ekipa koja ove sezone dominira
---
Bice muke u ligi do kraja sezone
...
Igraci koji se isticu:
-
-
-
-
-
Strasni LACOMELLI
ps. Svi ovi igraci su na prodaju, ko je zainteresovan neka se javi
Last edited by DakAfcB; 09-16-2014 at 12:30 PM.
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
formacija koju nisam koristio ove sezone nekako sam uspio ugurat skoro sve skaute
nadam se da ce biti ok jer s ovom formacijom sam uzeo posljednju ligasku titulu msm da cu iduce sezone igrat s njom
nadam se da vam se sviđa,i vase misljenje ako je neko igrao protiv takve formacije kako je prolazio
Unisten je danas 1. u Ligi, razbili smo ga sa 5:1, iako je poveo, uz to je dobio 2 crvenka pred sutrasnju utakmicu sa 3. koji ima jak tim, a meni je dovoljno nereseno da jednom zauzmemo 1. mesto, na kome cemo sigurno ostati, ali o tom po tom, ako bude nereseno ili izgubi prvi sutra cemo slaviti titula, a ako ne bicemo tragicari sezone.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Поштовани љубитељи фудбала, заљубљеници у Топ елевен, драги другари, поздрав.
Стисле су нас неке непланиране и неодложиве обавезе (читај - ћале је у болници), па не стижемо да Вас извештавамо о догађајима везаним за Немањићи ФК. Не стижем ни своје утакмице да испратим како ваља.
Посебно би се извинуо својим пријатељима, за чије клубове не стижем да навијам. А, уједно захвалим свима који испрате моје мечеве. Хвала друштво, надам се да ћу успети да се одужим како ваља.
Иначе, задовољство ми је да Вас обавестим да Немањићи ФК, успешно наставља борбу на сва три фронта.
У Лиги још увек без пораза.
Лига Шампиона
И, наравно, Куп
Такође бих желео и да се похвалим да смо ових дана, захваљујући спонзорима и пријатељима клуба, свратили и до продавнице.
Није крај! Наставиће се!
Čestitke NTNK
Svaka cast NTNK !
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.