Milane dosadan si sa tim botovskim ligama
Danas u LŠ smo priredili iznenađenje
A liga ko liga neka ostane do kraja ovaj raspored i sve će biti super
Ponovo dve pobede, iako je moralo mnogo bolje u Ligi jer nam gol dade budala sa 3* ali pobeda si je pobeda
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
ne znam kome sam se zamerio...VEC CETIRI SEZONE SU me zakovali na zadnjoj poziciji a imao naj jacu ekipu...MA da...udarile pare i tokeni u glavu, cim im ne kupujes tokene...zakuj ga na dno....NEKADA SAM VOLEO DA IGRAM...a sada se razmisljam na BLOCK
Siguran start:
Sutrašnji protivnik:
a u LS pukla petarda
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
FK Mladi Radnik je opasan
Поздрав друшто! Радују ме Ваше победе на старту сезоне, само наставите у истом ритму! Једино ми Аца квари расположење испадањем из Купа. Ацо, не престајем да играм ову игрицу док не видим жути трофеј у твојој витрини! Не кажем да ћу престати са игром после тога, да не будем погрешно схваћен, али пре тога никако!
Одличан старт за Немањиће ФК! А, кад узмемо у обзир и тренутну финансиску ситуацију, старт је много више него одличан.
У Купу смо се без већих проблема пласирали у кваливикације.
А тамо нас чека... Па, ако Вам кажем да није Звезда, онда сигурно знате да је - Олимпијакос!
Биће ту тешко за пролаз. Ем, незгодна тактика, ем добра прва постава.
У Лиги шампиона савладана једна Црвена Звезда. Остаје и друга за прекосутра.
И више него задовољавајући старт у самој Лиги:
Резиме: Све у свему - одлично! Морамо под хитно да побољшамо средњи ред (готово цео, са крилима), ако не желимо да изгубимо корак за осталима, на путу ка неком трофеју. Остала појачања могу и да сачекају неки дан, док се финансиска ситруација не поправи, али ову тројицу играча морамо што пре да доведемо и уиграмо са тимом.
Kakav mec, kakav derbi druge runde kupaaaaa :-))) Uspeli smo da damo bar jedan gol, koji ce nadam se da nam bude zlata vredan i dovoljan da nas odvede u trecu rundu. Inace pobedjena je ekipa sa drugim rejtingom :-)))
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО