Meni nije jasno zašto skoro svaki da 'prostite j€beni član foruma mora napravit svoju temu-pitanje zasnovanu na novoj verziji t11? Kad kliknem na new posts kao da vidim duplo, a nisam ništa pio. Šalu na stranu, svaka tema je bar dvostruka na istom jeziku, a neke rasprave imaju hrpu offtopic postova, spamova itd. Ovim putem bi pohvalio članove ovog foruma
jer su se ponašali uobičajeno za razliku od ostalih t11 podforuma. Razumijem svako negodovanje vezano za izmjene, po ovome što sam pročitao ni meni se ne sviđa iako nisam još ništa vidio, ali treba se držati neke "kulture" i pravila na forumu (da ne kažem još kućnog reda LOL).
Nadam se da će nam programeri dati razlog da smanjimo broj negativnih kritika i reakcija.
Zdravi i veseli bili.![]()

3436Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

. Šalu na stranu, svaka tema je bar dvostruka na istom jeziku, a neke rasprave imaju hrpu offtopic postova, spamova itd. Ovim putem bi pohvalio članove ovog foruma
jer su se ponašali uobičajeno za razliku od ostalih t11 podforuma. Razumijem svako negodovanje vezano za izmjene, po ovome što sam pročitao ni meni se ne sviđa iako nisam još ništa vidio, ali treba se držati neke "kulture" i pravila na forumu (da ne kažem još kućnog reda LOL).