Results 1 to 10 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie ivan.Brko's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Stavi ti ovog Tomovića na gol... a ovaj Mladenović nek odmara 3-4 utakmice...
    A probat cu Tomovic mi nije branio dosta utakmica pa se bojim da i on nebi popustio. , ova je druga slika dole , sve zaboravljam postavit kolko su mi zivci otisli od ovog TE , prije 10 minuta izbaci me nema internet connection, ja ponovno udjem pise prijavise preko facebooka , ja se prijavim kad tamo ponovno od razine 1 , 20token i po 5 buster ,3M$ , ZNACI SRCE MI STALO , JA DEINSTALIRA aplikaciju , ponovno instalira i ponovno se prijavio i vratilo me na stari profil♡♥♡

Druga slika od 11 prvi

♥FORZA MILAN!!! ♥

VIP
    Quote Originally Posted by ivan.Brko View Post
    A probat cu Tomovic mi nije branio dosta utakmica pa se bojim da i on nebi popustio. , ova je druga slika dole , sve zaboravljam postavit kolko su mi zivci otisli od ovog TE , prije 10 minuta izbaci me nema internet connection, ja ponovno udjem pise prijavise preko facebooka , ja se prijavim kad tamo ponovno od razine 1 , 20token i po 5 buster ,3M$ , ZNACI SRCE MI STALO , JA DEINSTALIRA aplikaciju , ponovno instalira i ponovno se prijavio i vratilo me na stari profil♡♥♡

Druga slika od 11 prvi

♥FORZA MILAN!!! ♥
    I ovaj Zubović je zreo za klupu... Problem je tebi što nemaš zelenih bustera, pa su ti igrači umorni, ako igraš dve utakmice zaredom... Nemoj veznim igračima mnogo napad da nakucavaš...

Rookie ivan.Brko's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    I ovaj Zubović je zreo za klupu... Problem je tebi što nemaš zelenih bustera, pa su ti igrači umorni, ako igraš dve utakmice zaredom... Nemoj veznim igračima mnogo napad da nakucavaš...
    Ma brate meni se igraci odmore moral 100% kondicija 100% , a jest vezni red mi je najgori dosad otkad igram top eleven , a i nemam igraca osim ove 2 i jos jedan vezni kojem je najveca ocjena ove sezone 6, prosle je je igrao za ocijenu 8.9 , odmorim igrace ,moral pun i izgubim od kvalitet 21.4 , posjed lopte 72-28 za mene , suteva je bilo s njegove strane 15 ,S. MOJE 3 suta,1 u okvir gola,

♥FORZA MILAN!!! ♥

VIP
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-butd7.png

Novi igrač u klubu, Španac Edgar... dobio je ocene 7 5 5 5 5 u prošlom klubu, pa gazda rešio da ga proda... Po ceni od 50 milki, izgleda da je talentovan...

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-3.jpg
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-4.png
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-5.png