Upravo sam skinuo novu verziju na tablet, i ne čini mi se toliko loše. Ima tu metar stvari koje treba srediti (poređenje igrača prilikom kupovine novih igrača,auto dodjela skill poena, ne možemo vidjeti stadion ostalih igrača, njihova dostignuća, trofeje, oba dresa koji koriste, već se vidi samo jedan, kada uđemo na neki od timova i želimo da pogledamo na kojoj poziciji se nalazi onda možemo vidjeti samo formu posljednje tri utakmice i ne možemo vidjeti koliko je koja ekipa dala a koliko primila golova, već se vidi samo gol razlika, kada kliknemo da pratimo neku utakmicu koja se upravo igra, onda ne možemo vidjeti na kojim pozicijama se nalaze te dvije ekipe, što se do sada moglo vidjeti, nema liste najboljih igraca, strijelaca i najbolje ocijenjenih igrača, mislim da nisam vidio i preuzimanje novog kluba itd itd). Ali oni su i napisali da će nastaviti sa programiranjem i sređivanjem igrice, tako da se nadam da će se sve to ubrzo pojaviti u nekom novom update-u. Sve u svemu meni se čini cool.