@Sre10 Imam timove na nivou 15 (drugi put), 10 i 5 U svim ligama u kojim igram imam najmanje 5 aktivnih timova s tim da u Celticovoj ligi na nivou 5 svi timovi imaju prosječan rating jačih 4* ili 5*, možda si vidio tu sliku što sam ranije stavio...
Ti mene očito ne shvaćaš. Dakle, oni koji kupuju tokene, kupuju ih da bi bili jači od 35T timova, a to sigurno nisu isključivo igrači s vrha servera, njih je najmanje jer većina igrača do tada odustane od igre.
Dakle, ako nema tih 35T timova, tad oni nemaju razloga kupovat tokene pa mogu i oni igrat besplatno i uništavat botove redovno. Eto ti primjera najboljeg kod Sarme i njevogov tima NK Gradina. Zašto bi on kupovao tokene kad su mu sve botovi u ligi a nema drugih 35T igrača? Ako bi bio neki 35T igrač tamo, Sarma bi imao razlog kupovati tokene da bi stvorio tim jači od njegovog. Pogledaj njegovu temu s klubom ako ne shvaćaš.
Osim toga, na tim visokim nivoima je najmanje aktivnih timova. Imam prijatelje koji igraju na njima pa se žale da im je dosadno igrati svake sezone protiv istih timova čija imena znaju napamet. Najviše igrača je na nižim nivoima.
Bez uvrede ikome, ali po mom skromnom mišljenju većina tih koji kupuju tokene i skaute su glupi.

Ne bih da se uvrijediš, ali neću ti više objašnjavat, eto barem je denzellozington shvatio