Poraz,idemo dalje ! sutra igramo protiv prvog
brate mili nista ne razumem.
igram osmi nivo imam ekipu drugu po kvalitetu a jedanaesti sam na tabeli. ekipa mi uvek igra sa 99% kondicije ne treniram ih jer nemam crvene kofere i bonus drzim na 600k (drugi po jacini). Da se razumemo, uvek bude cudnih rezultata u toku sezone ali to su max 5-6 utakmica u svim takmicenjima. moji napadaci rode majmuna da udju u sansu a slabiji protivnik od tri sanse postigne dva gola!!!
Jedino sto radim novo u odnosu na prethodne sezone jeste da sam poceo nocu da gledam video sadrzaje i uspem da dobijem 4-5 tokena sto priznajem dobro dodje za aukcije ili da uzmem igraca preko pregovora. Nisam pristalica teorija zavere, ali hmmm..... A da na drugom profilu gde udjem jednom na svakih pet dana (skupljam tokene za dres) prvi sam u prvenstvu!!! blago onom ko rano poludi!! :-)
Last edited by lespa; 02-18-2015 at 07:01 PM.
Pobjeda u ligi prvaka kojom smo prosli dalje.
A u ligi veoma velika pobjeda i to u gostima protiv jakog tima iz samog vrha koji je jaci od nas po Q.
Ne znam zasto, ali zadnje dvije utakmice protivnik je odlucio igrati sa nelegalnom formacijom, nejasno zasto posto mu je dobro islo i bio je u samome vrhu, ali dobro nam je doslo kako bi jos vise odmakli u gol razlici.
A posto je do danas prvi Anyur kiksao i odigrao samo remi protiv zadnjeg (remi sam po sebi protiv zadjeg nije nista cudno, jer je i taj zadnji veoma jak tim, ali netko mora biti i zadnji..) tako smo mi preuzeli prvo mjesto.
Pokušaj 4-4-1-1, meni je par puta upalilo