Results 1 to 10 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-fkp5.png

Neočekivano odvaljivanje u Ligi juče... Faherty - 3 gola i asistencija, Geofani - gol i 2 asistencije, Borsi - gol i asistencija...

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-31.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-32.png
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-33.jpg

@lespa I ovo je nerealan rezultat...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Click image for larger version. 

Name:	FKP5.png 
Views:	25 
Size:	14.0 KB 
ID:	38719

Neočekivano odvaljivanje u Ligi juče... Faherty - 3 gola i asistencija, Geofani - gol i 2 asistencije, Borsi - gol i asistencija...

Name:	31.jpg 
Views:	25 
Size:	37.7 KB 
ID:	38720

Name:	32.PNG 
Views:	24 
Size:	50.8 KB 
ID:	38721

Name:	33.jpg 
Views:	24 
Size:	54.2 KB 
ID:	38722

@lespa I ovo je nerealan rezultat...
    pa na prvi pogled jeste. ali vidis tvoji su dobili dobre ocene pogotovo napadaci dok su njegovi igraci sredine terena odigrali katastrofa. mozda je 5:1 previsoka pobeda. Ali, evo sta po meni u igrici nikako ne valja: njegov napadac sa sest zvezdica je trebao protiv tvog igraca Angrand sa dve ej dve jebene zvezdice da postigne het trik i da Angrand dobije crveni vec u prvom poluvremenu. to bi po meni bilo realno...

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    pa na prvi pogled jeste. ali vidis tvoji su dobili dobre ocene pogotovo napadaci dok su njegovi igraci sredine terena odigrali katastrofa. mozda je 5:1 previsoka pobeda. Ali, evo sta po meni u igrici nikako ne valja: njegov napadac sa sest zvezdica je trebao protiv tvog igraca Angrand sa dve ej dve jebene zvezdice da postigne het trik i da Angrand dobije crveni vec u prvom poluvremenu. to bi po meni bilo realno...
    To da sam igrao čovek na čoveka odbranu Nije taj Angrad nikad bio extra defanzivac, ali nije naivan protiv jačih protivnika... mene je više brinuo Anikin... pre sam očekivao da on dobije četvorku, nego Sosan